Sztárok, akik nem félnek a változástól
2011. augusztus 01. 12:16
Azért van még pár színész így ezzel...De egyébként szerintem a hajvágatás a legkevesebb, hisz az visszanő...
2011. augusztus 01. 12:20
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Durva.
2011. augusztus 01. 12:20
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ahogy már más is mondta előttem itt egyedül Christian Bale az akit tisztelek azért amit tett.Mint azt már House Of Wax is írta,ő már az egészségével játszott.
Amit meg Vanessáról írtok az szánalmas!!
Nézzétek már meg a Július30.-án készült képeket róla,és aztán mondjátok,hogy hű de csúnya.
Ez csak egy film!!De nehéz felfogni..
Amit meg Vanessáról írtok az szánalmas!!
Nézzétek már meg a Július30.-án készült képeket róla,és aztán mondjátok,hogy hű de csúnya.
Ez csak egy film!!De nehéz felfogni..
2011. augusztus 01. 12:21
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Valamilyen szinten becsülendő persze, de szerintem ezek a drasztikus hízások/fogyások egy film kedvéért..nem igazán értek vele egyet. Ott van Renée Zellweger aki ugyebár közel sem volt brit sem túlsúlyos mégis ő kapta meg Bridget Jones szerepét, és közölték hogy na akkor hízzál meg! Mintha ez tök normális dolog lenne, hogy az ember 15 kilót fel szed másfél hónap alatt. Ha valaki kicsit is "ismeri" Renée-t akkor az tudja hogy azóta képtelen megtartani a súlyát, beleesett a "jójó" csapdájába. Ezenkívül ő maga mondta egy régi interjúban, hogy a bőre is teljesen megváltozott a sok súlyvesztés/nyeréstől. És ezt mind egy filmért és a gázsiért. Vanessa Hudgensről meg nem tudok mit mondani.. hogyha nem erőltetné ilyen görcsösen azt hogy kiszakadjon a Disney világából, akkor talán kapna egy normális szerepet is. Attól hogy egy szerep kedvéért levágatta a haját és meghízott, abszolút nem garantált a siker, szóval nem hinném hogy ettől kellene várnia a megváltást.
2011. augusztus 01. 12:23
Idézet (EszterLondon @ 2011.08.01. 11:41)
Most nem azért, de Vanessa jelenleg jobban néz ki, mint ahogya kinézett. Ki isesett volna.
Egyetértek ;D Nekem valahogy tényleg jobban tetszik így, mert végre látom a nőies vonalát. Ne mondjátok nekem, hogy ti is ragyogó szépséggel ébredtek reggel. A legtöbb nőnek ugyanilyen nyúzott feje van rögtön ébredés után, és én konkrétan látom benne a szépet. Noha a piercing kissé alvilágivá teszi, de anélkül tényleg gyönyörű! És ezt pont én, egy antifan mondom.
2011. augusztus 01. 12:30
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
Vanessa....
2011. augusztus 01. 12:30
Courtneyy:
D hát én azon a képen nem sok nőiességet látok. de egyébként részben igazad van.
2011. augusztus 01. 12:32
|
|
LIlla323visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 262 Csatolások: 6 Azonosító: 138796 offline
|
azt azért ne felejtsük el hogy Jared Leto a Rekviem egy álomért-ban 17 kg fogyott (ha jól emlékszem ez a hivatalos) és mint valaki már írta a teste elkezdte felemészteni a szívét.
de szerintem ez a kép mindent elárul.
és aki szerint Vanessa a legdurvább azok IQ-ja nem valami magas lehet...
de szerintem ez a kép mindent elárul.
és aki szerint Vanessa a legdurvább azok IQ-ja nem valami magas lehet...
2011. augusztus 01. 12:34
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
LIlla323 úristen. ez nagyon durva
2011. augusztus 01. 12:36
|
|
BlackHeartsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 156758 offline
|
Én eleinte fel sem ismertem Vanessát.
Ami a többieket illeti... Keirának jól áll a rövid haj is.
2011. augusztus 01. 12:37
Az amerikaiaknak többet ér a pénz, mint az egészségük... no comment.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: