Sztárok, akik nem félnek a változástól
2011. augusztus 01. 11:55
Becsülöm őket amiért ekkora áldozatokat voltak képesek meghozni. Meg is érdemelték azokat a díjakat amiket kaptak.
2011. augusztus 01. 11:56
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Azért ezek a nagy átváltozások nagyon megterheli a szervezetüket. ÉN csak néztem egyes embereknél hogy mennyire átalakultak.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 01. 11:58
úristen ez nagyon durva...szerintem Christian Bale a legdurvább...hihetetlen miket meg tesznek egy filmért..
2011. augusztus 01. 12:00
Fúúú, Vanessára azt hittem hogy fiú!
Végül is a hajvágás tényleg semmi mert egyszer úgy is vissza nő (vagy nem...). De hát ők tudják!
2011. augusztus 01. 12:01
Valóban, a hajvágást és a drasztikus fogyást/hízást nem lehet egyenlő nagyságú áldozatokként emlegetni. Utóbbiak nagyban befolyásolhatják az ember egészségét (fizikailag és mentálisan). Tény, hogy mindegyik, a cikkben feltüntetett színész(nő) elismerést érdemel a munkájáért úgy általában, viszont, ha a változtatások és a bevállalósság mértéke alapján kellene rangsorolni őket, egyértelműen Christian Bale kerülne az első helyre. Le a kalapokkal előtte!
2011. augusztus 01. 12:08
Remek összeállítás. Én is Charlize Theront tettem volna elsőnek. Annyit tennék csak hozzá, hogy nálam a top10-be Robert de Niro is beférne, a Dühöngő bika kedvéért közel 30 kilót hízott. Összehasonlító kép. Meg is lett az eredménye, nem kellett fullba nyomnia a kretént, és Oscar bácsi mégis meggyűtt
2011. augusztus 01. 12:11
szegény vanessa!!!!!
pedig már kezdtem reménykedni!!!!
és most naon, naon, NAON, csúnnnnya!!!! fúúúúúúúj
pedig már kezdtem reménykedni!!!!
és most naon, naon, NAON, csúnnnnya!!!! fúúúúúúúj
2011. augusztus 01. 12:13
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.