Sztárok, akik nem félnek a változástól
2011. augusztus 01. 11:41
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Most nem azért, de Vanessa jelenleg jobban néz ki, mint ahogya kinézett. Ki isesett volna.
2011. augusztus 01. 11:43
|
|
Dorka40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 129016 offline
|
Nagyon jó cikk lett ;D
Én speciel nem változtatnék magamon semmit egy film kedvéért, de van akiknek ez hozta meg a sikert. Kíváncsi vagyok Vanessza filmjére, és kíváncsi leszek majd arra, hogy megtudom-e erősíteni majd Vanessza nyilatkozatát: Kár volt levágatni a haját.
Én speciel nem változtatnék magamon semmit egy film kedvéért, de van akiknek ez hozta meg a sikert. Kíváncsi vagyok Vanessza filmjére, és kíváncsi leszek majd arra, hogy megtudom-e erősíteni majd Vanessza nyilatkozatát: Kár volt levágatni a haját.
2011. augusztus 01. 11:45
Jared nagyon helyes lett, meg se ismertem
Vanessa... ő az akiben csalódtam.
Christian Bale pedig...h át őt nem kommentálnám, csak egy jelzővel: ellszánt
Christian Bale pedig...h át őt nem kommentálnám, csak egy jelzővel: ellszánt
2011. augusztus 01. 11:46
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Vanessa Hudgnes ezzel azon a képen, ami ki van téve a hosszú hajas mellet, úgy néz ki mint Shiloh Fernandez :Đ
2011. augusztus 01. 11:47
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
amúgy láttam Cherlize filmjét, amiben szőrnyet alakított, mellesleg igaz történet alapján készült.
eléggé megviselt, de igaz.
2011. augusztus 01. 11:48
Szerintem nincs ebben semmi durva. Ez a hivatásuk, színészek. Ráadásul meg is fizetik őket elég szépen. Oké, azt elismerem, hogy a gyors hízás, illetve fogyás tényleg nem a legjobb és legegészségesebb dolog.
2011. augusztus 01. 11:48
Nagyon megdöbbentem amikor megláttam őket,valakiről nem is tudtam hogy átváltozott.A hajvágás még nem is lenne annyira nagy baj,d az hogy 10 kilókat felszednek az már igenis nagyon meglátszik.Vanessával kapcsolatban..szerintem nagyon rosszul tette hogy hízott és levágatta a haját.Olyan gyönyörű volt és csinos,most pedig kicsit teltebb alkat.Keira szerintem nagyon jól tette hogy levágatta a haját,hiszen sokkal jobban néz ki.Jared Leto-n is megdöbbentem hisz jól elcsúnyította magát...Charlize Theron-ról már nem is mondok semmit,a két képen úgy néz ki mintha nem is egy ember lenne rajta.
2011. augusztus 01. 11:49
Vanessa mekkora áldozatot hozott
DE mondjuk van póthaj és pár hét alatt letud fogyni :/ DE akkor sem egészséges dolog :/
2011. augusztus 01. 11:53
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Uhh...egyeseken nagyon elcsodálkoztam!
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
Matt Damon-nak szerin tem jól áll hogy nincs haja lényegében de a többi az borzalmas ... hát igen Vanessa helyébe én nem szedtem volna fel egy kilót sem meg a hajamat sem vágattam volna le
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
nagyon jó cikk lett gratula
Christian Bale számomra felismerhetetlen
Vanessa Hudgens szinte felismerhetetlen.
Renée Zellweger "csontosan" sokkal szebb
de a filmek jók 
Keira Knightley gyönyörű hosszú és rövid hajjal is
Christian Bale számomra felismerhetetlen
Vanessa Hudgens szinte felismerhetetlen.
Renée Zellweger "csontosan" sokkal szebb
Keira Knightley gyönyörű hosszú és rövid hajjal is
2011. augusztus 01. 11:55
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
áááá....az első képen amin 3-an vannak, nem tudtam elképzelni, hogy a második az ki! Aztán beugrott, hogy Vanessa, de ...áh...nagyon durva.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: