Sztárok, akik nem félnek a változástól
2011. augusztus 02. 11:23
|
|
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline
|
ez is azt bizonyítja , hogy a pénz az úr. egyesek képesek drasztikus változásokat végbe vinni , hogy őszinte legyek én nem hoznék ilyen áldozatot, inkább dolgoznék átlagemberként.
2011. augusztus 02. 16:31
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
szerintem nem mindegyik olyan vészes. Hiszen ha a két fiú esetét nézzük, hogy teljesen levágatták a hajukat, az nem olyan gáz, mivel hamar megnő.
Keira haja pedig illik az arcához, jobban kiemeli azt.
Ő neki ez is jól áll.
Én a legjobban Jareden lepődtem meg. Fel sem ismertem
És ami számomra a legmegbotránkoztatóbb volt, az Christian. Nagyon durva, hogy mennyit volt képes leadni egy szerep kedvéért.
De viszont Vanessa változása már túl sok... Lehet, hogy nagyon kitartó meg minden, de ahogy kinéz az szörnyű.
Azért remélem a film forgatása után, majd vissza kapjuk a régi külsejét
2011. augusztus 02. 16:39
|
|
Bella.xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 153325 offline
|
sipy97
ez is azt bizonyítja , hogy a pénz az úr. egyesek képesek drasztikus változásokat végbe vinni , hogy őszinte legyek én nem hoznék ilyen áldozatot, inkább dolgoznék átlagemberként.
hát igen eddig süllyedt a világ.-.-
amugy meg a cikk elején irták h Hollywoodban mindent ellehet intézni a gépekkel.(jo lehet h 2003ban még nem találták ki) de akkormért nem azt választották az átváltozás helyett?? nem értem o.O
hát igen eddig süllyedt a világ.-.-
amugy meg a cikk elején irták h Hollywoodban mindent ellehet intézni a gépekkel.(jo lehet h 2003ban még nem találták ki) de akkormért nem azt választották az átváltozás helyett?? nem értem o.O
2011. augusztus 02. 17:11
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
uuristen jared :DDDD nem értem hogy képes valaki 30 kg hízni meg fogyni nagyon megterheli a szervezetet. . .
2011. augusztus 02. 17:32
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Keira sokkal szebb lett
2011. augusztus 02. 18:56
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
hát ez nagyonkemény...
2011. augusztus 02. 19:34
Vanessa nagyon dúúrva...pedig annyira szép volt...o.O
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: