Sztárok, akik nem félnek a változástól
2011. augusztus 01. 17:28
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
énis pont most jöttem a fodrásztól egy brandnew hajjal
és kib*szott szar lett
ugye mien bátor vagyok? 
amúgy sztem a sztárok közül Vanessa és Jared Leto változott a legtöbbet
amúgy sztem a sztárok közül Vanessa és Jared Leto változott a legtöbbet
2011. augusztus 01. 17:40
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Húha! Vanessanak nem vált előnyére ez a filmszerep. Eléggé borzalmasan fest... Mit meg nem tesznek egy szerepért..
2011. augusztus 01. 17:42
|
|
Sacc16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 1 Azonosító: 152310 offline
|
azért Jared és Christian azért durvább mint akár a Matt Damon. nem is értem azokat akik a hajvágás miatt siránkoznak. az egészséggel mégiscsak veszélyesebb szórakozni, mint a fodrásszal...
2011. augusztus 01. 18:34
|
|
K_I_N_G_A_3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 154862 offline
|
én nem tudnék így megváltozni... gratula nekiik
2011. augusztus 01. 18:47
Idézet (House Of Wax @ 2011.08.01. 11:38)
Én úgy gondolom , hogy Hollywood-ban az , hogy egy színész levágja a haját vagy felszed 10 kilót nem nagy áldozat , hiszen póthaj is létezik a világon , valamint durván 1 és fél , 2 év után megnő a haj. A hízásról pedig annyit , hogy 1 hónap alatt visszanyerik eredeti alakjukat a sok sztár edzővel és az edzőtermi bérletekkel
Aki pénzes ember annak ez nem áldozat . De mondjuk egy szegény embernek áldozat lenne meghízni , mert ő nem bírná biztosítani magának utána az 5 ezer forintos edzőbérletet valamint nem telne póthaj beültetésre sem mert az sem 10 forint
Ezek a színészek közül egyedül Christian Bale hozott hatalmas áldozatot , mert ott már az egészségével is játszott amit még pénzért sem lehet visszavásárolni
Egyedül csak őt tudom tisztelni a változásért
Aki pénzes ember annak ez nem áldozat . De mondjuk egy szegény embernek áldozat lenne meghízni , mert ő nem bírná biztosítani magának utána az 5 ezer forintos edzőbérletet valamint nem telne póthaj beültetésre sem mert az sem 10 forint
2011. augusztus 01. 18:51
Én úgy gondolom , hogy Hollywood-ban az , hogy egy színész levágja a haját vagy felszed 10 kilót nem nagy áldozat , hiszen póthaj is létezik a világon , valamint durván 1 és fél , 2 év után megnő a haj. A hízásról pedig annyit , hogy 1 hónap alatt visszanyerik eredeti alakjukat a sok sztár edzővel és az edzőtermi bérletekkel
Ezek a színészek közül egyedül Christian Bale hozott hatalmas áldozatot , mert ott már az egészségével is játszott amit még pénzért sem lehet visszavásárolni
A hajas részben egyetértek veled, de az, hogy 1 hónap alatt valaki egészséges alakját visszaszerezze... lehetetlen. Persze, külsőre visszafogyhat/visszahízhat, de a szervezete már korántsem fog úgy működni, mint előtte - ez a jojó-diéta hatása - és nem csak Christian szenvedett vele maradandó károsodást, hanem a többiek is. Hiába nem fogytak 30 kg-t, a testük nem bírja a hirtelen testsúly-változást, és felborul az egyensúly. Különben meg nem kell edzőbérlet ahhoz, hogy lefogyjon valaki: magadra kapsz egy melegítőt és elmész futni/biciglizni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 01. 19:01
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Mert szerinted olyan könnyű egyik napról a másikra 10 kilót felszedni? Ők alapból rohanó életmódot folytatnak, mennek egyik helyről a másikra, és nem hiszem, hogy ettől hízni tudnának. Vagy hogy csinálják? Reggelire megesznek egy doboz jégkrémet, ebédre betömnek négy hamburgert kólával, este meg rántott hús dögivel? Nem hiszem. Hízni nehezebb, mint fogyni, bár a fogyás sem könnyű, mindkettővel az egészségét kockáztatja az illető. Amit meg írtál, hogy pénzért nem lehet visszavásárolni. Dehogynem! Ne hidd, hogy ezek az emberek a semmiért fogytak/híztak. Charlize Theronnak egy Oscart ért, és gondolom a bankszámlájára minimum hétszámjegyű összeg került.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 01. 19:07
A legdurvább tényleg Christian,az oké,hogy a film ilyen nagy sikerű volt,de nem hinném,hogy megérte..
2011. augusztus 01. 19:35
|
|
CuteLoveGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 31 Azonosító: 156565 offline
|
Vanessának jól áll aszerepe is sztem! :/
2011. augusztus 01. 19:48
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Csak ugyanazt tudom elmondani, mint a Vaness-ás cikknél.
Szerintem nem kéne ebből ekkora ügyet csinálni, ugyanis emberek, ezt nem ingyen csinálják. Több tízmillió dollárt kapnak érte, szóval nem tudom mit sopánkoznak!
Szerintem nem kéne ebből ekkora ügyet csinálni, ugyanis emberek, ezt nem ingyen csinálják. Több tízmillió dollárt kapnak érte, szóval nem tudom mit sopánkoznak!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.