Bye Bieber, Hey Grimmie
2011. augusztus 01. 10:43
engem nem érdekel hány tinisztár lesz még ismert .Én mindig szeretni fogom Justint
A csaj amúgy egész szó
2011. augusztus 01. 10:46
|
|
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline
|
Ez a kis Christina senki..-.-"
Csak álmodni mer az olyan életről ami Justinné
Justinhoz képest egy nagy nullaa!!
Én mindig szeretni fogom Justin Biebert <3...:$
Csak álmodni mer az olyan életről ami Justinné
Justinhoz képest egy nagy nullaa!!
Én mindig szeretni fogom Justin Biebert <3...:$
1 felhasználónak tetszik:
CsokisMuffin
2011. augusztus 01. 10:47
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Hát szépen énekel, de nem hiszem, hogy csupán a másolásból nagy ember lehet belőle. Szép, szép. De ezek (legalábbis amiket néztem, mint híres személyek dalai voltak) nem a sajátjai, én szívesebben hallgatnék saját szerzeményeket, és nem más dalaival villognék. :$
2011. augusztus 01. 10:48
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Jobb Biebernél(mondjuk nála a egy a vajúdási fájdalmai miatt nyávogó incifinci is jobb).Nem nagy eresztés a Find me,de egyszer meg lehet hallgatni
Kicsit hallgatgattam a dalait és a Not Fragile valamivel jobb szerintem.
Aztán az Unfogivable jött.Valamire nagyon hasonlít,de nem tudom,hogy mire.Eddig ez a legjobb tőle.
Most nézzük az Ugly c.dalt!Az eleje jó.Kicsit olyan "amerikai film-betétdala "kategória...Nekem ez nem elég populáris,sem rockos.
A Liar Liar nem rossz,valami érzést ki is vált belőlem.Az 5.dal,ami valami végre,bár az a valami is nagyon kevés.
Katy Perry E.T-je mondjuk tetszik tőle.A Price Tag meg jobb tőle,mint Jessie J-től.Lady GaGa Bad Romance-jéből Dead Romance-et csinált.Nekem ez nem jött be.Rihanna Unfaithful-ja sokkal jobb.Ez meglepő.
Úgy látszik a lassabb dalok mennek jobban neki.Shontelle Impossible c.dala jól illek a hangjához,bár kicsit nehezen megy neki így is.
:(Azt hiszem abbahagyhatjuk a kalandozást.Nem lesz a kedvencem,bár annyira azért nem rossz.Az érzései nem jönnek át. Talán pár év gyakorlás után az is meglesz
..
Kicsit hallgatgattam a dalait és a Not Fragile valamivel jobb szerintem.
Aztán az Unfogivable jött.Valamire nagyon hasonlít,de nem tudom,hogy mire.Eddig ez a legjobb tőle.
Most nézzük az Ugly c.dalt!Az eleje jó.Kicsit olyan "amerikai film-betétdala "kategória...Nekem ez nem elég populáris,sem rockos.
A Liar Liar nem rossz,valami érzést ki is vált belőlem.Az 5.dal,ami valami végre,bár az a valami is nagyon kevés.
Katy Perry E.T-je mondjuk tetszik tőle.A Price Tag meg jobb tőle,mint Jessie J-től.Lady GaGa Bad Romance-jéből Dead Romance-et csinált.Nekem ez nem jött be.Rihanna Unfaithful-ja sokkal jobb.Ez meglepő.
:(Azt hiszem abbahagyhatjuk a kalandozást.Nem lesz a kedvencem,bár annyira azért nem rossz.Az érzései nem jönnek át. Talán pár év gyakorlás után az is meglesz
2011. augusztus 01. 10:50
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
Én sokkal jobban szeretem Biebernél.És aki azt irja,hogy Christina egy senki? Jöjjön már rá ,hogy ő még nagyobb senki ugyhogy...Ám a Liar Liar nagyon jó,kedvencem tőle, youtubeon régota hallgatom a feldolgozásait:)
2011. augusztus 01. 10:51
ma már mindenből versengést hoznak ki...
CsokisMuffin
2011. augusztus 01. 10:52
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Na most hallgattam a dalát, ami sajátja...Nem rossz, de inkább nem sztárolnám még egyenlőre fel Justin mellé...
CsokisMuffin
2011. augusztus 01. 10:53
|
|
Lora28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 126445 offline
|
Hát szerintem csak utánozni akarja JB-t.
CsokisMuffin
2011. augusztus 01. 10:56
|
|
cyelovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 210 Csatolások: 0 Azonosító: 139664 offline
|
Szerintem Justin is nagyon jó
Nem értem mért kell mást le nézni -.-
Nem értem mért kell mást le nézni -.-
CsokisMuffin
2011. augusztus 01. 10:57
Én megnéztem az összes cover-jét és nagyon jó hangja van, bár sztem a webkamerás videókon jobb a hangja mint a saját videóklipjében, számaiban
2011. augusztus 01. 10:59
Mind2 tehetséges, és Christina-nak nagyon jó hangja van.
2011. augusztus 01. 11:02
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Nekem ránézésre is sokkal szimpibb mint justin, és a hangja is jobb
2011. augusztus 01. 11:02
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Húúha..érdekes cikk...am sztem elfér egymás mellet két ilyen..Selena és Miley is megfér egymás mellet két teljesen különböző világban..
2011. augusztus 01. 11:06
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Imádom Christina Grimmie-t! Annyira tehetséges
Gyönyörű, erőteljes hangja van. Néha, mikor énekel kicsit Miley Cyrus jut eszembe. De tényleg nagyon jó. Érdemes megnézni a youtube videóit.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.