Bye Bieber, Hey Grimmie
2011. augusztus 02. 13:02
|
|
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline
|
Imádtam Christinát már akkor is, mikor a nézettsége csak pár 100 volt a Youtube-on! A rajongói közül az élmezőnyben mondhatom magam, nem hagytam ki egy videót sem!
Igazán tehetséges, fantasztikus hangú lány! Bieber meg egy szimplán nagyra nőtt pálca, aki már nem kell a népnek.. Hey Grimmie!
2011. augusztus 02. 13:03
Mellesleg nekem meg a Christina nem tetszik nekem orokre Tiffany Alvord es Megan Nicole meg Alysa Shouse maradnak az igazy youtube sztarok nem ez a csaj...
2011. augusztus 02. 15:19
nem ismerem a csajt és nem is hallottam még a zenéjét, de remélem tehetségesebb mint Justin. Bár majd szánok rá egy kis időt és meghallgatom
2011. augusztus 02. 20:19
|
|
Kiscsijjjagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 138098 offline
|
Egyet értek veled Rainbow97!!!
2011. augusztus 03. 18:31
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Szerintem Christina karrierjétől nem lesz rosszabb Justin. Ezt nem azért mondom mert Christina szerintem nem olyan jó mint Justin hanem azért mert szerintem semmi közük nincs egymáshoz a két sztárnak.
2011. augusztus 03. 21:51
sztem megférnek majd, mindkettő külön egyéniség, szóval nem hiszem h JB csillaga leáldozóban lenne...(remélem is xd ♥) még korai őket összehasonlítani...NAGYON korai...
2011. augusztus 03. 23:41
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Annyira vártam már h Christina befussonb!!!Nagyon jó a hangja!!!Selena Gomez Year without the rainjét jobban énekelte el mint maga gomez és Bruno Mars Grenadeját is !!!Nagyon klassz!Ja és ez hülyeség...Persze h megférnek egymás mellett...nEM OLYAN KICSI A VILÁG o.O!Justin Bieber csillaga leáldozóban?!Na persze...Nem tudom ki hogy van vele de én egy csöppnyi változást sem vette észre körülötte!Mindkettő tehetséges!
2011. augusztus 04. 02:05
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Én mindig hallgattam Christina felvételeit amiket feltöltöttöt YouTube-ra, és mindig úgy gondoltam, hogy nagyon tehetséges, de ezekben a számokban nem tetszik annyira a hangja, szerintem jobb volt amikor csak ő volt, meg a zongorája! De ettől függetlenül Justint hasonlítani sem lehet hozzá, JB hangjánál még az öklendezés is kellemesebb!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: