Miley Cyrus jelentőségteljes tetoválása
2011. augusztus 01. 19:54
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Még sosem hallottam erről a kampányról,de teljes mértékben támogatom.Gyűlölöm azokat az embereket akik azért ítélnek el valakit mert más mint a "tucat emberek". Ez nagyon aranyos volt Mileytól.
2011. augusztus 01. 19:57
nick j and selena g:én azért nem hiszem hogy olyan lesz...
2011. augusztus 01. 20:47
Fhúújjj de útálom ezt a nőt!!!!Ha meg majd megöregszik..............pfhúúú......
2011. augusztus 01. 20:54
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
szép tőle
2011. augusztus 01. 21:50
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
egyre szimpibb lesz a csaj.
köszönöm, miley, hogy próbálod felnyitni az emberek szemét!!
köszönöm, miley, hogy próbálod felnyitni az emberek szemét!!
2011. augusztus 01. 21:55
|
|
Beautiful monsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 156669 offline
|
Csodás,gratulálok...
"
Álljon ki a melegekért,de azért nem kell magára tetoválni,mert szereti a melegeket. De végtére is ő tudja,hogy mivel keltse fel magára a figyelmet.
Én sem vetem meg a melegeket,de attól nem fogok homoszexuális jelképet tetolváltatni magamra...Igaz,én nem is vagyok sztár,Hála Istennek
Álljon ki a melegekért,de azért nem kell magára tetoválni,mert szereti a melegeket. De végtére is ő tudja,hogy mivel keltse fel magára a figyelmet.
Én sem vetem meg a melegeket,de attól nem fogok homoszexuális jelképet tetolváltatni magamra...Igaz,én nem is vagyok sztár,Hála Istennek
2011. augusztus 01. 22:06
|
|
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline
|
ha már mindenki megírja melyik a kedvence nekem a Just Breathe tetszik a legjobban..egy jó idézet vagy hasonlat..olyan kellemesen hangzik.nagyon rendes hogy kiáll azokért akiket lenézik.én is támogatnám igaz nem tetováltatnám magamra,de ez is valami.
2011. augusztus 01. 22:52
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
nekem semmi bajom a melegekkel addig, amég össze nem akarnak házasodni, vagy gyereket akarnak örökbe fogadni.. =/ úgy látszik Miley-nak mind1...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: