Miley Cyrus jelentőségteljes tetoválása
2011. augusztus 01. 14:40
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
ez aranyos tole, a fuleben a LOVE felirat nekem nagyon tetszik
2011. augusztus 01. 14:41
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nekem nagyon tetszik. Főleg az a szivecske
2011. augusztus 01. 14:46
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Mikor a fülére csinálták a tetoválást, az hogy fájhatott. Rendes Mileytól, hogy támogatja a melegeket, tetszik a twitter üzenete!
Kicsit sok már a tetkója, biztos mindegyiknek jelentése van.
Nos, én soha nem csináltatnák tetkót, mert az visszafordíthatatlan és öreg koromra megráncosodna és elcsúnyulna, de mindenkinek saját döntése, hogy bevállalja-e.
Nos, én soha nem csináltatnák tetkót, mert az visszafordíthatatlan és öreg koromra megráncosodna és elcsúnyulna, de mindenkinek saját döntése, hogy bevállalja-e.
2011. augusztus 01. 14:47
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
az álomcsapdásat nem rakták ki
amugy nekem tetszenek a tetoválásai
és rendes is ez Mileytól...
2011. augusztus 01. 14:54
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Nekem nagyon tetszik, ahogy támogatja a melegeket. Ők is megérdemlik, hogy nyíltan szeressék választottjukat. Szomorú, hogy sokan még így a XXI. szd-ban is elítélik őket. Miley nekem is nőtt a szememben, bár én eddig is tudtam, hogy egy érző ember elvekkel, csak a csinált botrányaira figyelt leginkább a közönség mostanában..egyébként Miley-nak egy kicsit sok már a tetkója, de ha neki ez fontos, és tényleg jelentésteli, akkor oké
az álomfogós tetkót kihagytad, pedig nekem az a kedvencem, egy olyat én is elfogadnék.
2011. augusztus 01. 14:54
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Nagyot nőtt a szememben. Most mégis látok benne valami jót. Egész eddig csak a botrányokról lehetett hallani, a pasi ügyeiről, de talán a lelke mélyén jó ember ő. Én is katolikus vagyok, kiállok a melegekért. Nem lett a kedvencem, de jóval szimpatikusabb lett ezzel a tettével.
2011. augusztus 01. 15:20
valahogy éreztem,hogy ezt a cikket az én secret barátnőm írta
amúgy meg ez jó dolog,ő legalább nem ítéli el a melegeket,úgy mint a legtöbb ember.
2011. augusztus 01. 15:46
Ez igen rendes Mileytól. És nekem tetszenek a tetoválásai.
2011. augusztus 01. 15:55
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Lehet hogy nagy jelentősége van,és ez számára fontos,de az összes tetoválása olyan,mintha csak rá firkáltak volna valamit..
2011. augusztus 01. 16:11
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Kedves dolgonak tartom, de akármilyen jóindulatú én nem tetováltattam volna magamra, persze énis úgy gondolom ahogy Miley. Mindenesetre nagyon tetszenek Miley tetoválásai, jól tudjuk, hogy mindegyiknek nagyon jelentőségteljes.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: