Amy Winehouse örökbe akart fogadni
2011. augusztus 01. 14:18
ez nagyon szomorú és nagyon sajnálom mindkettejüket
2011. augusztus 01. 16:20
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Sokkal jobban örültem volna ha ezt a hírt hallom, nem pedig azt, hogy elhunyt. Biztos vagyok benne, hogy igaz amit a nagymamája mond, Amy még mais élne ha akár egy hónappal elöbb kerül hozzá a kislány.
2011. augusztus 04. 19:28
|
|
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline
|
ám azt mondják róla hogy ez nem igaz hogy örökbe akarta fogadni a lányt...meg hogy az igaz hogy volt a lanyyal meg miminden de örökbe fogadni nem akarta...hát de én se tudom most márt hogy igaz-e ez az egész..
2011. augusztus 06. 18:17
|
|
adamlamberfan28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 116 Csatolások: 48 Azonosító: 155268 offline
|
2011. augusztus 10. 11:48
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
De ha örökbefogadja,neki jobb úgysem lett volna,mert a drog előbb utóbb végzett volna vele,saját gyerek pedig felesleges lett volna neki,mert magára sem tudott 27 évesen vigyázni,nem hogy egy babára,sztem még terhes lett volna akkor is ivott és dorogzott volna...
Akkor kellett volna örökbe fogadnia,mikor már leszokott mindenról,ha a cigiről nem is,de a többiről legalább!Mert akkor hogyan tudta volna felnevelni a kislány,ilyen borzasztó körülmények között?!Sajnálom...De az sem lett volna jó megoldál,hogyha a kislány miatt gyógyult vola meg...nem csak rá kellett akkor gondolni,hanem barétokra,csALÁDRA ÉS A RAJONGÓKRA...
Akkor kellett volna örökbe fogadnia,mikor már leszokott mindenról,ha a cigiről nem is,de a többiről legalább!Mert akkor hogyan tudta volna felnevelni a kislány,ilyen borzasztó körülmények között?!Sajnálom...De az sem lett volna jó megoldál,hogyha a kislány miatt gyógyult vola meg...nem csak rá kellett akkor gondolni,hanem barétokra,csALÁDRA ÉS A RAJONGÓKRA...
2011. augusztus 25. 08:03
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Nagyon rendes volt tőle és nagyon sajnálom,hogy életét kellett vesztenie,a kislánynak meg egyértelmű rossul esett.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: