The Avengers / Bosszúállók (2012)
2012. augusztus 27. 00:12
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Mióta vártam már rá, hogy megnézhessem, és délután meg is néztem. Bátor vagyok, közösítsetek ki, kövezzetek meg, meg mittudomén, de én nem ájultam el a filmtől. Mindenkitől olvasom, hogy az év filmje, meg már x alkalommal látta, többször is moziban. Hát az én környékemen nincs mozi, pedig még oda is el akartam menni 12 év után, hogy ezt megnézzem, de utólag igazából nem bánom, hogy nem jött össze és csak letöltöttem , majd kiírtam egy olcsó DVD-re. Nem mondom, hogy nem volt jó, mert az nem lenne igaz, de nekem valami hiányzott belőle, hogy a film végén összeszedjem az államat az ágy alól. Már egy óra körül fogtam a fejem, hogy ebből még második rész is lesz? Miért? Na mindegy, ízlés kérdése. Én még keresem az év filmjét.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 27. 00:22
nyilván mindenkinek más tetszik számomra az év filmje egyértelműen a Fehér pokol!
az a film engem leoltott míg a legtöbb helyen ott rúgnak bele abba filmbe ahol tudnak!lehet jogosan de én lexarom én azt a filmet megnéztem már 7-szer és egyszerűen imádom.
annak a filmnek olyan látvány és hang effektjei vannak hogy elképesztő.
annak a filmnek olyan látvány és hang effektjei vannak hogy elképesztő.
ophely88
2012. augusztus 27. 00:24
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (szavy @ 2012.08.27. 00:12)
Mióta vártam már rá, hogy megnézhessem, és délután meg is néztem. Bátor vagyok, közösítsetek ki, kövezzetek meg, meg mittudomén, de én nem ájultam el a filmtől. Mindenkitől olvasom, hogy az év filmje, meg már x alkalommal látta, többször is moziban. Hát az én környékemen nincs mozi, pedig még oda is el akartam menni 12 év után, hogy ezt megnézzem, de utólag igazából nem bánom, hogy nem jött össze és csak letöltöttem , majd kiírtam egy olcsó DVD-re. Nem mondom, hogy nem volt jó, mert az nem lenne igaz, de nekem valami hiányzott belőle, hogy a film végén összeszedjem az államat az ágy alól. Már egy óra körül fogtam a fejem, hogy ebből még második rész is lesz? Miért? Na mindegy, ízlés kérdése. Én még keresem az év filmjét.
Az év filmjének valóban nem nevezhető, messze áll még attól.
2012. augusztus 27. 00:30
hááá de iszonyat jól néz ki ez a film!áááá mindegy úgy sem értetek!
2012. augusztus 27. 13:08
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.27. 00:30)
hááá de iszonyat jól néz ki ez a film!áááá mindegy úgy sem értetek!
De igen
gonzales7
2012. augusztus 27. 13:46
|
|
RAZ_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 24 Csatolások: 1 Azonosító: 183317 offline
|
Én is csatlakozom szavyhoz. Kicsit csalódtam ebben a filmben, szerintem sem lett valami nagy durranás, hogy annyira istenítsék.
Oké, jó meg minden, párszor meglehet nézni, de tényleg mintha hiányozna belőle valami. (Ízlések és pofonok) Ahhoz képest, hogy mennyire vártam, meg minden... A poénok miatt mondjuk érdemes volt megnézni. Egy-kettőnél tényleg folyt a könnyem.
Na mindegy. Én úgy vagyok vele, hogy külön-külön jobban szeretem a filmeket. Vasember & Thor a legjobb!
Amerika kapitányt is meglehet nézni egyszer, de annyi. Mondjuk felőlem azt ki is hagyhatták volna.
szavy
2012. augusztus 30. 20:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
A Grey nagy film!
Ma hallgattam egy Sir Kenneth Branagh interjút ami a hangoskönyveiről szólt volna de csak rákérdeztek más dologra is. Azt hittem hogy megakad a torkomban az almacsutka mikor azt mondta hogy a Thor színészeit ő másképpen 'osztotta be'. Scarlettet akarta Portman előtt, Tomot Thornak és a Hemsworth gyereket Lokinak.
Portman jobb színésznő mint Scarlett és Isten ments bárkit is megbántani de ... Tomnak sokat kellett volna gyúrni hogy Thor lehessen. El sem tudom képzelni Thorként bár így utólag belegondolva, tekintettel arra hogy Loki a legnépszerűbb a filmben, bánom hogy nem ő kapta meg Thor szerepét. Sir azt mondta hogy Tomon kívül mindenkit castingolt, Tomot a Wallanderből ismerte és casting nélkül nekiadta a szerepet de nem volt elég izmos, néhány hónapig gyúrt és egy különleges étrendet követett de egyikük sem volt elégedett az eredménnyel ezért lett ő Loki és Hemsworth Thor. Azt nem mondta hogy Scarlettet miért nem tudta beszerezni ..
Ma hallgattam egy Sir Kenneth Branagh interjút ami a hangoskönyveiről szólt volna de csak rákérdeztek más dologra is. Azt hittem hogy megakad a torkomban az almacsutka mikor azt mondta hogy a Thor színészeit ő másképpen 'osztotta be'. Scarlettet akarta Portman előtt, Tomot Thornak és a Hemsworth gyereket Lokinak.
2012. augusztus 30. 20:20
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Nagyon tetszett a film, ebben közre játszott az a sok helyes pasi benne (
) Volt pár rész ahol jókat röhögtem, és volt olyan ahol picit unatkoztam, de önmagában nagyon jó volt, izgalmas, és,, jó
2012. augusztus 30. 20:22
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Évike12 @ 2012.08.30. 20:20)
Nagyon tetszett a film, ebben közre játszott az a sok helyes pasi benne (
) Volt pár rész ahol jókat röhögtem, és volt olyan ahol picit unatkoztam, de önmagában nagyon jó volt, izgalmas, és,, jó 
Nekem egyik karakter sem jött be.
2012. augusztus 30. 20:41
Idézet (ophely88 @ 2012.08.30. 20:22)
Nekem egyik karakter sem jött be
Tényleg? Mert ahány csaj csak a filmről beszélt, mindnek nedvesedett a bugyija Thorra
2012. augusztus 30. 20:46
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Solarian @ 2012.08.30. 20:41)
Tényleg? Mert ahány csaj csak a filmről beszélt, mindnek nedvesedett a bugyija Thorra
Esküszöm hogy nem, egyik sem. Jeremy-t helyesnek tartom, Hiddlestont még inkább
2012. augusztus 30. 20:55
Mivel a hosszú pillák a legnagyobb gyengéim, kamuznék, ha azt állítanám, hogy nem RDJ miatt néztem meg 2x is moziban és még 2 rugót se sajnáltam a DVD-ért a Médiában.
Azért Thor se kutya.
Látványfilm. Szerintem a Marvel eddigi legjobb képregényadaptációja.
2012. augusztus 31. 07:28
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.30. 20:22)
Nekem egyik karakter sem jött be.
Attól függetlenül nekem tetszett és jók voltak benne a poénok, nem a legjobb de egész jó. 
Ízlések és pofonok.. Én nem a két Chris miatt néztem, hanem csak Robert, és nem csalódtam benne, az biztos
Én is sokat röhögtem, volt pár olyan poén amitől még utólag is nagyot nevetek.. Nekem is tetszett a végeredmény a filmnek jó, élvezhető
LadyAlexa
2012. augusztus 31. 09:04
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Idézet (Évike12 @ 2012.08.31. 07:28)
Ízlések és pofonok.. Én nem a két Chris miatt néztem, hanem csak Robert, és nem csalódtam benne, az biztos
Én is sokat röhögtem, volt pár olyan poén amitől még utólag is nagyot nevetek.. Nekem is tetszett a végeredmény a filmnek jó, élvezhető
Én is csak Robert miatt néztem meg, kétszer.
Évike12
2012. szeptember 01. 09:50
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
Nekem nagyon bejött, bár tényleg hiányzott belőle valami.. De attól nekem tényleg teljesen elnyerte a tetszésemet! :D
Minimanó94
2012. szeptember 02. 16:11
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Nekem nagyon tetszik a film, egyszerűen megunhatatlan. Tele van poénokkal, akcióval és tetszik az a mód, ahogyan bemutatják az egyes szuperhősök és az egész csapat jellemfejlődését. Szóval szupi!
A kedvenc természetesen Loki, Tom Hiddleston egyszerűen fantasztikusan alakítja a karaktert. Eljátszhatta volna egyszerűen, egy szimpla gonoszként, de nem. Olyan mély érzéseket vitt bele, amelyek átívelnek az Thor filmből, ami miatt nem lehet egyszerűen utálni Lokit. Érezhetővé, tapinthatóvá tudja tenni a karakter tépelődését, fájdalmát és félelmét. Igazi profi!
Imádom...
A kedvenc természetesen Loki, Tom Hiddleston egyszerűen fantasztikusan alakítja a karaktert. Eljátszhatta volna egyszerűen, egy szimpla gonoszként, de nem. Olyan mély érzéseket vitt bele, amelyek átívelnek az Thor filmből, ami miatt nem lehet egyszerűen utálni Lokit. Érezhetővé, tapinthatóvá tudja tenni a karakter tépelődését, fájdalmát és félelmét. Igazi profi!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.