Starity

Backstreet Boys - Never Gone Promos

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 31. 16:30 #1
- törölt felhasználó -    
Néhány Never Gone kép wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif blush.gif blush.gif
5 felhasználónak tetszik: AmyVie, MegaLadyGaga, Holly Keller, DisneyFan, standoffan
2011. július 31. 16:32 #2
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
ezek nagyon jók smileeee.gif wub.gif
2011. július 31. 16:46 #3
- törölt felhasználó -    
Sztem is wub.gif wub.gif
Nekem az a kedvencem, amin Nick a kamerába néz, az utolsó előtti... azok a szemek
w00t.gif w00t.gif blush.gif blush.gif wub.gif wub.gif

Idézet (AmyVie @ 2011.07.31. 16:32)
ezek nagyon jók smileeee.gif  wub.gif
2011. augusztus 01. 12:06 #4
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Egyébként a BSB-s tagok közül Nick az igazi, szőke herceg wub.gif és a hangja is fantasztikus egyébként biggrin.gif smileeee.gif
2011. augusztus 01. 14:40 #5
- törölt felhasználó -    
Húha, köszönöm a képeket, ezek nem is voltak meg róluk ilyen nagyban. Bár én anno megvettem a Never gone-t eredetiben és a lemezborítóban szinte mindegyik kép benne van. Emlékszem is, hogy rongyosra lett hallgatva. Totál karcos már a lemez.
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 01. 22:30 #6
- törölt felhasználó -    
Holly Keller! Nincs mit biggrin.gif Van egy rakat képem, töltögetem fel wink.gif Nekik ITT a helyük. Unom már, h mindenhol dizniszarba botlom -.-" Sajna nem tudtam mindet feltölteni, mert volt, ami kicsi volt :/
Am az a jó, ha karcosra hallgattad biggrin.gif Nekem is CDben van meg, de a régebbiek kaziban, nemrég találtam meg a borítókat, el is tettem őket biztonságos helyre <3

AmyVie! Tökéletesen egyetértek... Nick a szőke herceg wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Idézet (Holly Keller @ 2011.08.01. 14:40)
Húha, köszönöm a képeket, ezek nem is voltak meg róluk ilyen nagyban. Bár én anno megvettem a Never gone-t eredetiben és a lemezborítóban szinte mindegyik kép benne van. Emlékszem is, hogy rongyosra lett hallgatva. Totál karcos már a lemez.
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok