Selena Gomez villantott
2011. július 31. 18:31
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Inkább csak elfeledkezett róla.Nem hiszem,hogy direktből ilyet csinálna.Azért jobban is figyelhetne,ha már híres.
2011. július 31. 18:35
istenem..... iylen hülyeségeket engedni irni ide.. hát akkor meg az lenne ciki hogy fúú fürdőruha mentén nem barnult le!! szval..
2011. július 31. 18:37
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
nem sok minden látszik, de annyit látok, hogy elégedett lehet magával...ha nekem ilyen alakom lenne, én nem félnék villantgatni XD
2011. július 31. 18:43
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
öhm... nem tom ki mit lát de én villantást nem az biztos.. xDD mintha mással még nem fordult volna elő.. -.-" akik Selena ellen írnak még azok is tudják h baromságokat írnak de azért csak le írják, mert minden adandó alkalommal fikázzák. Gratu.
2011. július 31. 18:46
Hát, azért villantásnak nem neveznm
ém. Mindenesetre elég ciki...
ém. Mindenesetre elég ciki...
2011. július 31. 18:49
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
jajj,má megint ilyen piti ügyeken nyammogni!-.-hú,hát ha én nem látok minden strandon leglább egy ilyen napozót,akkor eggyet se!Azért kell ekkora hűhót csapni ebből mert híresség?És ha mondjuk az idióta osztálytársaim bugyilehuzót játszanának a vízbe,és mondjuk az egyik híres lenne,akkor már "villantana"?!Ekkora baromságokat......
2011. július 31. 18:52
|
|
Jessica Bownúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156948 offline
|
hát ha ez villantás akkor Miley mit csinált
O ezek az újságírok...hangyából elefántot csinálnak :SS
2011. július 31. 18:56
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nagy ügy,de hogy egy nap két selenas cikk?!nem értem,ez bárkivel megtörténhet.csak mivel mindenki tudja a nevét,ezért ugye erről is kell beszámoló.félreértés ne essék,nem a cikk íróját bántom,elvégre úgyis felkerült volna vagy holnap vagy máskor erre az oldalra.gondolom azért tartják ezt sokan nagy dolognak,mivel szelike a szende szűz picilány szerepében van.és hogy a férfiak álma?!már bocsánat,de tiszta vézna a csaj,domborulatai meg nincsenek valami nagyok,hogy így mondjam.én feleslegesnek cikknek tartom,dehát mindegy.ma legalább tudok aludni,mert már kezdett hiányom lenni a selenas cikkeket illetően xD
2011. július 31. 18:57
jajj istenem -.- egy csomóan így napoznak, hogy ne legyen a hátukon egy csík :/ ennyi erővel én is villantok, ha kimegyek fürdeni/klotyóra, mert lehúzom a gatyám -.-
2011. július 31. 18:58
Feneke tényleg eléggé kint van de amugy semmi nem látszik. Ez a véletlen villantás még mindig jobb mintha magát fotózná hiányos ruházatban.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: