Selena Gomez villantott
2011. július 31. 17:20
Ez szerintem sem villantás, nem látszik semmi belőle...
2011. július 31. 17:22
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Na, volt ma is elég olvasnivalóm, mivel végigolvastam az összes hsz-t, és a cikket is persze.
nos, először is ez tényleg nem villantás. Másodszor pedig annyi hogy a cikk írója is valahol olvasta ezt a cikket, és onnan mintázta a cikket, átírta a szöveget. A cikk írásakor egy kis helyen ott díszeleg a 'forrás' nevezetű rublika ahol meg kell adni hogy honnan vetted a cikket. A cikk írója erről a helyecskéről olvasta, és nyilván ő úgy gondolta hogy megírja, mert nem úgy értelmezte ezeket a képeket ahogy mi, hanem úgy hogy hát majdnem villantott megírom hátha más is így látja. Az hogy legtöbben ezt nem minősítik villantásnak nem őt kell hibáztatni, mert ha így látja hát akkor így látja. Nem kell őt sem lenézni, sem bántani.
Az pedig hogy egy nap 2 Selenás cikk jelenik meg arról mi a halálért ő tehet? - ha nem is mondtátok ki hogy ő tehet róla, akkor én értelmeztem félre az írónak címzett megjegyzéseket - Ő nem hírmoderátor, és ha meg ma nem engedték volna mert már van egy cikk, akkor valaki más megírja holnap. Szóval tökmindegy, ezt a cikket ha nem ma akkor később is megírhatták volna.
És én örülök hogy Szellike nem mutogatott... ma már fáradt vagyok ahhoz hogy a micsodáját nézegessem.
nos, először is ez tényleg nem villantás. Másodszor pedig annyi hogy a cikk írója is valahol olvasta ezt a cikket, és onnan mintázta a cikket, átírta a szöveget. A cikk írásakor egy kis helyen ott díszeleg a 'forrás' nevezetű rublika ahol meg kell adni hogy honnan vetted a cikket. A cikk írója erről a helyecskéről olvasta, és nyilván ő úgy gondolta hogy megírja, mert nem úgy értelmezte ezeket a képeket ahogy mi, hanem úgy hogy hát majdnem villantott megírom hátha más is így látja. Az hogy legtöbben ezt nem minősítik villantásnak nem őt kell hibáztatni, mert ha így látja hát akkor így látja. Nem kell őt sem lenézni, sem bántani.
Az pedig hogy egy nap 2 Selenás cikk jelenik meg arról mi a halálért ő tehet? - ha nem is mondtátok ki hogy ő tehet róla, akkor én értelmeztem félre az írónak címzett megjegyzéseket - Ő nem hírmoderátor, és ha meg ma nem engedték volna mert már van egy cikk, akkor valaki más megírja holnap. Szóval tökmindegy, ezt a cikket ha nem ma akkor később is megírhatták volna.
És én örülök hogy Szellike nem mutogatott... ma már fáradt vagyok ahhoz hogy a micsodáját nézegessem.
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. július 31. 17:22
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
különben meg nem tudom mit kell ezt fel fújni állitom h a világon minden lány csinált már ilyet csak max ők nem kerülnek fel a netre vagy senki enm figyel fel anynira rájuk ennyi meg ilyenről cikket irni és itt most enm az itteni szerzőt szóltam le majd akkor kezdjenek irni róla ha mesztelnül rohangál
2011. július 31. 17:23
|
|
dorika98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 154574 offline
|
hát nem tudom mi olyan nagy villantás szerintem az hogy a feneke kilátszik egy kicsit szerintem minden embernek a hátsója olyan a mellei meg szinte nem is látszódnak. Ó istenem!!!!!!!!
2011. július 31. 17:27
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (selena gomez 1 @ 2011.07.31. 17:18)
sztem nem gondolta hogy napozás közbe majd valaki a fenekét meg a mellét fogja fotózni...
Neem, biztos nem gondolta, hogy majd lefotózzák..
2011. július 31. 17:31
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Ó,Istenem!Ha Selly nem lenne ismert,akkor ez nem villantás.De ismert,így fel kell mindent durranásig fújni,ki volt a melle meg a popója!
Csak az a gáz,hogy pont nem,vagy csak alig.Napozott,és nem akarta,hogy hülyén barnuljon le.Ez nem villantás! A világon szinte minden lány így napozik,és előfordulhatnak kis balesetek,ami tök elnézhető.
Csak az a gáz,hogy pont nem,vagy csak alig.Napozott,és nem akarta,hogy hülyén barnuljon le.Ez nem villantás! A világon szinte minden lány így napozik,és előfordulhatnak kis balesetek,ami tök elnézhető.
2011. július 31. 17:32
|
|
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline
|
Szerintem ez nem villantás...
Tipikus logika, hogy ne legyen ott a bikinicsík a hátán. Bárhol lehet ilyet látni.
De nem hiszem, hogy nem gondolta azt, hogy a paparazzik nem követik őt mindenfelé...
Tipikus logika, hogy ne legyen ott a bikinicsík a hátán. Bárhol lehet ilyet látni.
De nem hiszem, hogy nem gondolta azt, hogy a paparazzik nem követik őt mindenfelé...
2011. július 31. 17:42
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
ezen most mi a villantás? XDD tök olyan mintha pánt nélküli fürdőruha lenne rajta
2011. július 31. 17:44
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.31. 17:08)
Gondolom nem lenne luxus normálisan válaszolni nekem. Én csak a véleményemet írtam le, amihez megvan a jogom. Ha te ezzel nem értesz egyet, akkor ez van. Viszont úgy gondolom, hogy nem ilyen stílusban kellene ezt hangoztatni. Lehet hogy sokat kérnék?
Miért ne válaszoltam volna normálisan?
Nem is értem, hogy min vagy felháborodva. Most napozzon bundakabátban, vagy mi?
2011. július 31. 17:47
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem rossz segge van, meg csöcse bár inkább mutogathatná magát valami magazinban itt nem sok látszik, ezzel nagyobb sikereket érne el sztem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.