vagy csak biztos úgy feküdt am a segge is jól ki van...
Selena Gomez villantott
2011. augusztus 01. 19:13
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Hogy nőtt meg neki ilyen hamar a melle? 
nem nevezném villantásnak..
2011. augusztus 01. 19:17
|
|
FanniLambertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 142667 offline
|
ciki
2011. augusztus 01. 19:27
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (Vandi @ 2011.08.01. 19:13)
az első lépés, hogy Miley nyomdokaiba lépjen, gratulálok. .__.
Köszönjük ezt az értelmes komit
2011. augusztus 01. 20:01
Idézet (Nikaaa @ 2011.08.01. 19:34)
Az persze senkit sem zavar, hogy a fél hátsó fele kint van cédulástul 
hát nem.ja és nem akarom látni a m...
2011. augusztus 01. 20:29
|
|
babuh01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 132327 offline
|
És akkor mivan ha "nőiesebb ruhákat" akar hordani? 19 éves az isten szerelmére már :@ nem mindegy h mit vesz fől?! -.- ezzel van tele az egész sztorilap meg minden, de ez semmi
ha mesztelenül modellkedne, na az már valami...
különben sem a mi dolgunk, ha egyre több pasi szeretné elképzelni vagy látni ruha nélkül Selenát, hanem az ővé...
szegény Selena h ezekkel a hírekkel csak kurvának tartják
mármint örülök annak aki nem tartja annak
mert ez nem az
és amúgy is lehet így napozni h lejjebb legyen a napozási csík a seggén és h a melltartó hátsó része ne látszódjon
ilyet énis szoktam és még nagyon sokan
és tartogassa Sel a további "dorombulatait" szerelmének Justinnak -.- különben ennek a cikknek semmi lényege, csak röhögni tudok a paparazzikon vagy nemtudom kik fotózták le h ezen kiakadnak és nem hagyják élni Selenát, még akkorse, ha épp normális életet él, kint a strandon vagy akárhol napozik -.-
2011. augusztus 01. 21:19
Ő vállalta hogy sztár lesz és ez együtt jár a paparazzikkal.
Másrészről én is szoktam úgy napozni hogy kikötöm a pántot de érdekes velem soha nem esik meg hogy látszik a mellem.
Másrészről én is szoktam úgy napozni hogy kikötöm a pántot de érdekes velem soha nem esik meg hogy látszik a mellem.
2011. augusztus 01. 21:43
|
|
love.taylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155619 offline
|
ez nem az ezt azok bondják annak akiknek a kedvencük tele van botrányal
2011. augusztus 01. 22:27
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Engem különösebben nem érdekel. ez minden lűnnyal megeshet főleg, ha ugy szeretne napozni, h ott is lebarnuljon -.- Nem értem ebből mit kell nagy ügyet csinálni -.- viszont az már kicsit ciki, h az alsó részénél is kivan. az nem véletlen
2011. augusztus 01. 23:05
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
El sem kell olvasni az összes hozzászólást, hogy tudjam minden harmadik kb. ez:
Ez nem villantás, de hülye a szerkesztő!
Nos, emberek ha az is túl reagálás hogy Szellike villantott, akkor az is túl reagálás hogy ki a hülye... cikk szerkesztőjének mi köze a lesifotósokhoz akik azt állítják ez villantás? -.-" Egyre szánalmasabb hogy még a cikk íróját szidjátok itt, mert Szellike félpopsival kint, napozott. Le van zárva a téma... felőlem még leírhatjátok 100x hogy ez nem villantás - bármennyire is felesleges leírni - csak hagyjátok a cikk íróját. Ennyire ne legyünk már bunkók!!
Ez nem villantás, de hülye a szerkesztő!
Nos, emberek ha az is túl reagálás hogy Szellike villantott, akkor az is túl reagálás hogy ki a hülye... cikk szerkesztőjének mi köze a lesifotósokhoz akik azt állítják ez villantás? -.-" Egyre szánalmasabb hogy még a cikk íróját szidjátok itt, mert Szellike félpopsival kint, napozott. Le van zárva a téma... felőlem még leírhatjátok 100x hogy ez nem villantás - bármennyire is felesleges leírni - csak hagyjátok a cikk íróját. Ennyire ne legyünk már bunkók!!
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.