Selena Gomez villantott
2011. július 31. 19:59
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
LittleVampire egyrészt egyet kell hogy értsek viszont, tudod mit nem értek? Hogy miért jelenik meg 1 nap 2 Selenás cikk mikor nem lehet 24 órán belül több cikket írni egy sztárról, engem nem zavar mert imádom őt, de miért kell minden lépéséről cikket írni? Eközben meg egy csomó jó és egyben értelmes témát feldolgozó cikket elhanyagol a hírmoderátor
Klauc ebben teljesen igazad van most ha már csak Selena-nál is maradunk akkor is ha vmi jót csinál pl jó tékonykodik vagy ilyesmi azt egyik moderától sem teszi ki de ha ilyen van akk azt rögtön és ezzel sem a cikk irót sem a moderátort nem szidni akarom csak mondtam
Klauc ebben teljesen igazad van most ha már csak Selena-nál is maradunk akkor is ha vmi jót csinál pl jó tékonykodik vagy ilyesmi azt egyik moderától sem teszi ki de ha ilyen van akk azt rögtön és ezzel sem a cikk irót sem a moderátort nem szidni akarom csak mondtam
2011. július 31. 20:06
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
há ezz. 1: szerintem ez nem volt 'igazi' villantás.
2:"Selena viszont tapasztalt nagylányként védte értékeit, melyeket továbbra is csak párja, Justin Bieber láthat." -láthatja Bieber?! Ezt nevezem..!
2:"Selena viszont tapasztalt nagylányként védte értékeit, melyeket továbbra is csak párja, Justin Bieber láthat." -láthatja Bieber?! Ezt nevezem..!
2011. július 31. 20:09
|
|
s.cica2030új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 80 Csatolások: 34 Azonosító: 153397 offline
|
Nem is villantás!! Csak napozott!!!
2011. július 31. 20:11
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
szerintem ez semmi volt
ezt meg minek megírni istenem egy-pár ruha ennél többet is mutat
2011. július 31. 20:17
eddig is tudtam hogy Selenának vannak mellei. nincs ezen semmi megdöbbentő. -.-
2011. július 31. 20:18
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
hát ezt nem képzeltem volna róla:O hogy lehetett ilyen felelőtlen???
2011. július 31. 20:20
ez semmi ahhoz képest, hogyha teljesen meztelenül napozott volna. több száz ezer nőt láttam már strandon így napozni és senki sem mondta rá, hogy "Na, ez most kivillantotta a melleit!".
2011. július 31. 20:22
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Most őszintén, ez a "hír" kit érdekel? A nőknek egészséges esetben valóban van két melle, meg fenékkel is rendelkeznek. Na és???!
1 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.