A reszelős hangú rockdíva és a heavy metal egyik úttörője, vagyis Bonnie Tyler és Meat Loaf zenei stílusa is sokban hasonlít, illetve pályájuk során is többször dolgoztak együtt, de közös dal még nem született... eddig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bonnie Tyler és Meat Loaf duettre készül?
2011. július 31. 14:25
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Apám szerette Meat Loaft, én is belehalgattam pár számba, vagyis ismerem, nemrosz énekes. Kíváncsi lennék egy duettre.
2011. július 31. 14:48
Bonnie Tylert nagyon szeretem nem egy slágert hozott össze Met Loafnak nem vagy állandó hallgatója de elismerem a tehetségét én szívesen megnézném őket együtt
2011. július 31. 15:21
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Kiváncsi leszek az eredményre
2011. július 31. 15:36
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Az ő duettjüket én is biztos szívesen hallgatnám. Mindkettőjüket igazán remek énekesnek tartom. Egyikük sem kifejezetten a kedvencem, de Bonnie-nak és Meat Loafnak is vannak olyan dalai, amiket már rongyosra hallgattam. Jó lenne, ha végre összejönne az a duett, főleg ha már ilyen rég óta várnak rá ők is.
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2011. július 31. 20:40
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Szép hosszú cikk lett, de legalább értelmes sztárokról. Kíváncsi lennék a duettre, tőlük jó dolgokra számítok.
2011. augusztus 01. 19:01
Nagyon szeretem a Meat Loaf-ot,szóval én csak jóra számítok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.