A reszelős hangú rockdíva és a heavy metal egyik úttörője, vagyis Bonnie Tyler és Meat Loaf zenei stílusa is sokban hasonlít, illetve pályájuk során is többször dolgoztak együtt, de közös dal még nem született... eddig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bonnie Tyler és Meat Loaf duettre készül?
2011. július 31. 14:25
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Apám szerette Meat Loaft, én is belehalgattam pár számba, vagyis ismerem, nemrosz énekes. Kíváncsi lennék egy duettre.
2011. július 31. 14:48
Bonnie Tylert nagyon szeretem nem egy slágert hozott össze Met Loafnak nem vagy állandó hallgatója de elismerem a tehetségét én szívesen megnézném őket együtt
2011. július 31. 15:21
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Kiváncsi leszek az eredményre
2011. július 31. 15:36
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Az ő duettjüket én is biztos szívesen hallgatnám. Mindkettőjüket igazán remek énekesnek tartom. Egyikük sem kifejezetten a kedvencem, de Bonnie-nak és Meat Loafnak is vannak olyan dalai, amiket már rongyosra hallgattam. Jó lenne, ha végre összejönne az a duett, főleg ha már ilyen rég óta várnak rá ők is.
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2011. július 31. 20:40
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Szép hosszú cikk lett, de legalább értelmes sztárokról. Kíváncsi lennék a duettre, tőlük jó dolgokra számítok.
2011. augusztus 01. 19:01
Nagyon szeretem a Meat Loaf-ot,szóval én csak jóra számítok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.