Vanessa Hudgens: „Hiányzik a hosszú haj”
2011. július 31. 12:47
sosem értettem mit rinyálnak. az legyen a legkisebb baja, rövid lett a haja - ez rímelt. 
milliói vannak, aztán a haján aggódik. WTF?! én a helyében örülnék neki, ha ennyim lenne...
milliói vannak, aztán a haján aggódik. WTF?! én a helyében örülnék neki, ha ennyim lenne...
2011. július 31. 12:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Olyan gyönyörű haja volt, amiről én csak álmodozhatok... Nem értem miért vágatta le, simán hordhatott volna parókát a forgatás alatt.
2011. július 31. 13:01
Gyönyörű haja volt!Én csak álmodhatok ilyenről!És meg is teszem!XD
2011. július 31. 13:03
Hát nem csodálom, az ő helyében én biztos nem vágattam volna le a hajam, én semmi pénzért nem vágatnám le.
2011. július 31. 13:07
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
biztos nem parókát viselt xddd amugy neki annyi , h csettint egyet és máris mennek hozzá a fodrászok feltenni a póthajat szóval nem sokáig kell bánkódnia...
2011. július 31. 13:10
|
|
Chrisstynahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 156972 offline
|
Okos ötlet volt a póthaj!Egyszer tuti megnő!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: