Vanessa Hudgenst a napokban, egy interjúban arról kérdezték, hogy nem bánja-e, hogy levágatta hosszú, fekete fürtjeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanessa Hudgens: „Hiányzik a hosszú haj”
2011. július 31. 11:21
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Jó persze megértem de azért emberek! Ezt nem ingyen csinálja ám!
Anno Demi Moore is mennyi pénzt kapott, hogy levágatta a haját a G.I. Jane c. filmért.
Szóval nem értem mit sopánkozik itt!
Anno Demi Moore is mennyi pénzt kapott, hogy levágatta a haját a G.I. Jane c. filmért.
Szóval nem értem mit sopánkozik itt!
2011. július 31. 11:24
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
hát mindjárt sírok...
2011. július 31. 11:26
Én is bánnám. Én semmi pénzért nem szabadulnék meg a hosszú hajamtól, de Nessa egy bátor csaj, aki lehet, hogy sajnos néha gondolatlanul cselekszik.
2011. július 31. 11:28
Meg kellet volna gondolnia először... De vissza fog nőni, majd a haja.
2011. július 31. 11:30
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A nagyvilág előtt hisztizik , hogy "Jaj szegény hajam" de azért azt a pár millát amit kap érte gondolom nem sajnálja majd
Ugyan már
Ugyan már
2011. július 31. 11:38
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
most komolyan, ez a hír honnan van? mindegy, inkább nem is mondok semmit... nem értem mit kell mindent így felnagyítani meg túlreagálni.... és nem csak Nessánál, de mindegyik hírnél szinte.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: