Danny Saucedo – a srác a szomszédból
2011. július 31. 14:37
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Idézet (Bade @ 2011.07.31. 11:46)
@xxangi20xx Ha nem tudsz semmit Dannyről akkor légyszíves ne írj ilyet!Az a fene nagy élettapasztalat itt kezdődik,hogy Grammyje is van!Attól,hogy ezt az egy dalt raktam ki,nem csak ez van neki!
Azért nagyon nem kéne összekeverni a Grammis és a Grammy díjakat.
Egyébként pedig tényleg csak ezt az egy számát ismerem, de akkor már nem is írhatok hozzászólást?
2011. július 31. 14:42
|
|
Badeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 152896 offline
|
Én nem mondtam,hogy nem írhatsz,egy szóval sem. A Grammies pedig a svéd Grammy díj szóval én enm kevertem össze. Csak eléggé lekezelő voltál vele szemben.Hallgasd meg a többi számát is és máris rájössz,hoyg miről beszélt.A Just like that,Crash and survive,Radio,Tonight,If only you csak néhány a legjobbak közül.
2011. július 31. 18:48
|
|
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline
|
Hát, én még nem sok mindent hallottam róla, de ezek alapján elég jó fejnek tűnik..
És nem tűnik nagyképűnek 
"– Mi a legjobb és a legrosszabb abban, hogy híres vagy?
– A legjobb az, hogy azt csinálhatom, amit szeretek...."
"– Mi volt a legjobb ajándék, amit valaha kaptál a rajongóidtól?
– A szeretetük."
Aranyos
"– Mi a legjobb és a legrosszabb abban, hogy híres vagy?
– A legjobb az, hogy azt csinálhatom, amit szeretek...."
"– Mi volt a legjobb ajándék, amit valaha kaptál a rajongóidtól?
– A szeretetük."
Aranyos
2011. július 31. 19:08
|
|
Badeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 152896 offline
|
Hetty!Danny azon kevés előadók egyike aki enm szállt el magától!Nekem is úgy fejezte be a levelét,hogy "Remélem,hoyg elégedett vagy a válaszaimmal,szeretettel Danny!"Ez mindet elmond!
25 éves és épp ugyan olyan jó fej ,mint 5 évvel ezelőtt amikor bekerült az Idolba!
25 éves és épp ugyan olyan jó fej ,mint 5 évvel ezelőtt amikor bekerült az Idolba!
2011. augusztus 01. 12:14
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
na szerintem a Lady gaga-val duett az jó lenne!
2012. június 06. 21:48
|
Kriszta916új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 175021 offline
|
szupcsiiii
))
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: