Danny Saucedo egy, azon különleges énekesek közül, akik érdemesek lennének a világsztár titulusra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Danny Saucedo – a srác a szomszédból
2011. július 30. 17:13
|
|
Badeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 152896 offline
|
@divaft Igen vele,egyébként találkoztak is egyszer és Danny szerint Gaga nagyon jó fej!
@Dorka:köszi ,örölök ha tetszik!Ez nem a teljes verzió,ha kíváncsi vagy az egészre írj.
@Dorka:köszi ,örölök ha tetszik!Ez nem a teljes verzió,ha kíváncsi vagy az egészre írj.
2011. július 30. 17:18
|
|
Badeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 152896 offline
|
tuti hogy jó lenne,én is meghallgatnám!Youtubeon hallgasd meg egy két számát.A crash and survive,If only you,in the club,in love with a lover és a just like that csak néhány a legjobb dalai közül.
2011. július 30. 18:14
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
nekem eddig is szimpatikus volt, és a zenéit is szerettem... szóval én nem csalódtam benne és szerintem (remélem) nem is fogok. már várom az új albumát ((:
2011. július 30. 18:44
|
|
Badeúj tag |
|
@LeahRyan Dalai csak angolul vannak,viszont énekelt már svédül is igen,pl Az Idolban is.Az Öppna Din Dörr című híres svéd dalt is énekelte már,de átlagban csak angolul énekel.
2011. július 30. 21:10
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Idézet
Ki, vagy mi inspirál?
– Azok a dolgok, melyeken keresztül mentem, az életben tapasztaltak.
– Azok a dolgok, melyeken keresztül mentem, az életben tapasztaltak.
In The Club...the club...the club In The Club...the club...the club (30x) - ez lenne az a bizonyos, fenenagy élettapasztalat?
2011. július 31. 11:46
|
|
Badeúj tag |
|
@xxangi20xx Ha nem tudsz semmit Dannyről akkor légyszíves ne írj ilyet!Az a fene nagy élettapasztalat itt kezdődik,hogy Grammyje is van!Attól,hogy ezt az egy dalt raktam ki,nem csak ez van neki!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: