Jordin Sparks elénekelte a Skyscrapert
2011. július 30. 20:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.30. 20:15)
Megkönnyebbülés, hogy más is így érez. Úgy értem, most mindenki odáig van, hogy ez milyen csodálatos dal és mekkora himnusz és a sztárok is mind odáig vannak érte. Én meg meghallgattam és nem éreztem olyan nagyon semmit. Persze, szép dal, jóval színvonalasabb, mint a mai zenei tömegcikkek nagy hányada, van mondanivalója is, de nekem akkor sem tetszik különösebben. Kicsit csalódás is volt nekem, hogy engem nem és nem tudott elkapni az a láz, ami a többieket. Talán ez egy kicsit jobban tetszik, mint az eredeti, de csak azért, mert szeretem, ha valaki csak úgy minden nélkül énekel és jó hangja van. 
Abszolút így voltam én is, teljesen egyetértek. Én sem igazán értem, hogy miért van mindenki olyan szinten oda tőle. Meghallgattam és igen, bennem volt az is, hogy meglepődtem, hogy egy Disney-sztár ilyet is tud, de akkor sem estem tőle hasra. Tehát a Disneysekhez meg úgy átlagban a mai zenékhez képest tényleg jó, de még sincsen az, hogy úúristen, libabőrös leszek tőle, magamtól is hallgatnám sokszor és tényleg szeretem. Ahoz nekem ez túl átlagos. Amúgy én is azon gondokodtam, hogy most akkor mi bajom van, hogy mindenki imádja, engem meg hidegen hagy.
2011. július 30. 20:35
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Nagyon szép hangjaa van : D
2011. július 30. 20:41
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
meglepő.h még más szájából hallva is nagyon megható. egyébként akinek nem tetszett a dal. az igazából nem is tudja átérezni. mert egy dalt nem hallgatni kell. hanem érezni. és valóban...
tudom. h miről szól.és teljesen meghatott először is. és akárhányszor meghallgatom. (mondanom sem kell. h csak ma kb. 17-szer hallgattam meg a Jordin verzióval együtt.
)
egyébként ízlések és pofonok
tudom. h miről szól.és teljesen meghatott először is. és akárhányszor meghallgatom. (mondanom sem kell. h csak ma kb. 17-szer hallgattam meg a Jordin verzióval együtt.
2011. július 30. 20:48
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (RiaRia14 @ 2011.07.30. 20:41)
meglepő.h még más szájából hallva is nagyon megható. egyébként akinek nem tetszett a dal. az igazából nem is tudja átérezni. mert egy dalt nem hallgatni kell. hanem érezni. és valóban...
)

Ó, szerintem az nem feltétlen azt jelenti, hogy nem tudja átérezni. Szeretek én ennél jóval érzelmesebb, sőt nyálasabb dalokat is.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 30. 21:05
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Demi verziója jobban tetszik
2011. július 30. 21:06
őszintén? jordin-é nekem nem tetszik. deminek jóval erősebb hangja van, élesebb. nem mondom hogy rossz, mert szeretem jordin zenéjét, de nem az igazi.
szeretem ezt a dalt de elsírni én sem tudtam magam rajta. szép meg minden, de aaannnyyyiraaa nagy mégsem. szeretem demit, mert tehetséges de nekem még mindig a don't forget a favoritom.
szeretem ezt a dalt de elsírni én sem tudtam magam rajta. szép meg minden, de aaannnyyyiraaa nagy mégsem. szeretem demit, mert tehetséges de nekem még mindig a don't forget a favoritom.
2011. július 31. 01:27
Kíváncsi leszek a duettre Jordin pedig tehetséges. *.*
2011. július 31. 10:03
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Nagyon szép
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.