Lady Gaga könyvet ad ki
2011. július 31. 14:42
kíváncsi lennék a könyvre, ha lesz rá alakalmam megveszem...
2011. július 31. 14:44
|
|
ZoeyMagnumúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 156297 offline
|
Én nagyon várom már és szerintem hogy így visszaolvasok nem valami szépek a kritikák:/
2011. július 31. 16:42
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Áwh
Nagyonnagyon leírhatatlanul várooom ♥♥
2011. július 31. 18:13
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
azt tök jó!
2011. július 31. 19:05
Idézet (Candy_attack @ 2011.07.30. 16:55)
Azt nem értem, hogy miért kell egy ilyen dolgot is botrányként kezelni... Tehát hogy emiatt miért kell megint Gagát szidni, mint hogyha valami rosszat csinált volna. Most komolyan, árt nektek azzal, hogy kiadja ezt a könyvet? Ha nem kell, nem kötelező megvenni, de sokan vannak, akik örülnek neki, úgyhogy legyetek már azokra tekintettel és fogjátok be! :@
Ez most nem azoknak szólt akik ideírták, hogy nem venném meg. Azoknak szólt, akik megint elkezdték Gagát bírálni. Érdekes, hogy mindig ugyanazok az emberek, és mindig ugyanazt írogatják... Azt se értem, miért írtok olyan sztár cikkéhez, akit utáltok. Mert persze, megtehetitek, csak az a kérdés, hogy minek? Csak a sztárt akarjátok szidni, vagy a rajongóit akarjátok megbántani, vagy veszekedést akartok? Mert más indokot nem látok. Komolyan már szánalmasak az ilyenek. (pl:_ToTo_)
Ez most nem azoknak szólt akik ideírták, hogy nem venném meg. Azoknak szólt, akik megint elkezdték Gagát bírálni. Érdekes, hogy mindig ugyanazok az emberek, és mindig ugyanazt írogatják... Azt se értem, miért írtok olyan sztár cikkéhez, akit utáltok. Mert persze, megtehetitek, csak az a kérdés, hogy minek? Csak a sztárt akarjátok szidni, vagy a rajongóit akarjátok megbántani, vagy veszekedést akartok? Mert más indokot nem látok. Komolyan már szánalmasak az ilyenek. (pl:_ToTo_)
Én meg azt nem értem, hogy ezek a nagy és okos fanok, akik folyton azzal jönnek, hogy "én úgyis lesz*rom mit mondanak róla a haterek" miért írnak ilyesfajta kommenteket, mint a tiéd? Én nem szeretem, de nem is utálom Gagát. Nem fogod megtalálni a kedvenceim között, de azt sem fogod látni, hogy minden egyes cikkben lehordom, csak ha kifejezett oka van. De ha téged zavar egy negatív tartalmú komment... akkor nem kell rá reagálni. Ugyanúgy, ahogy ti mindig írjátok, hogy nem érdekelnek a haterek megjegyzései, akkor nektek sem kell minden idióta "utálom", "úgyse veszem meg" és hasonló kommentekre reagálni. Itt nem feltétlenül rólad beszélek, de vannak itt egyes felhasználók, akik egyből a nyakadnak ugranak, ha az ő mértékeik szerint bármi rosszat mondasz a kedvencükről (ez persze nem csak Gagánál érvényes)...
2011. július 31. 19:50
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
háát..inkább ezt ne.énekesnőnek nem rossz,bár ha nem öltözködne így,akkor közel sem lenne ennyire felkapott,mivel a hangja nem valami különleges.mindenesetre énnekem ez a téma semleges,azt csinál,amit akar,a rajongóinak biztos tetszeni fog a könyv,ha én nem is vagyok túlzottan kiváncsi rá.
2011. július 31. 19:52
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Engem annyira nem izgat.
2011. augusztus 01. 16:28
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Feleslegesnek tartom, mind a könyv kiadását, és a veszekedést is. Komolyan! Fanok! Ha Ti mondjátok, hogy "miért olvassuk el a Gaga cikkeket, ha nem szeretjük", Ti miért olvassátok el a negatív kritikákat? Oké, nem szép dolog, hogy folyton nyomatják a lehúzó szövegeit az utálok, de őszíntén! Ti még sosem írtatok rosszat Justinhoz vagy egyéb sztárhoz? Ne hisztizetek már ha valaki leírja a véleményét. Én személy szerint, nagyon hülyeségnek tartom ezt a könyvet, Justin élatrajzi könyvét értelmesebbnek tartom, mint egy fényképalbumot 5000 forintért.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. augusztus 01. 16:47
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Biztos jó lehet veszek majd!
2011. augusztus 02. 13:41
|
|
nusiii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 135 Csatolások: 321 Azonosító: 157212 offline
|
Jahh miről fog majd szolni? Arról hogy hogyan készíts marhahúsos ruhát?? Úristen vagy hogy hordj Lady Gaga kontaklencsét ami rontja a szemed?? Nem normális vagy azt esetleg hogy a tinik drogozzanak?
2011. augusztus 02. 14:48
|
|
Bibor24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 125892 offline
|
na figyu te nusi gaga sose mondta h a tinik drogozzanak éppen azt hangoztatja hogy NE drogozzanak, de ha te félrehallasz akkor sajnálom ... és ha nem érdekel ez a hír vagy esetleg nem szereted gagát akkor mi a francnak olvasod el? azért hogy aztán írj egy ilyen értelmes hozzászólást?
Amúgy meg meg fogom venni ezt a könyvet
Biztos szép fotók lesznek benne
Amúgy meg meg fogom venni ezt a könyvet
2011. augusztus 02. 16:51
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Kíváncsi vagyok hogy milyenek..
2011. augusztus 03. 12:21
|
|
Penészúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 156745 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.30. 13:18)
Ha elolvasod kiderül, hogy nem is ő írta - csak az előszót - (én abban sem vagyok biztos, hogy olvasni is tud, miután Budapestről azt mondta, hogy az egy ország) ami lefordítva látatlanban is annyit tesz majd, hogy: köszi, hogy megvetted a könyvemet, van benne sok kép ami a neten ingyen is elérhető - de így legalább az én zsebemet tömitek ki ismét ...
Most már szívesen olvasnék arról is cikket, hogy mit nem csinál gaga ...
Ha elolvasod kiderül, hogy nem is ő írta - csak az előszót - (én abban sem vagyok biztos, hogy olvasni is tud, miután Budapestről azt mondta, hogy az egy ország) ami lefordítva látatlanban is annyit tesz majd, hogy: köszi, hogy megvetted a könyvemet, van benne sok kép ami a neten ingyen is elérhető - de így legalább az én zsebemet tömitek ki ismét ...
Ebben igazad van Toto!!pusy
2011. augusztus 03. 17:51
Idézet (Penész @ 2011.08.03. 12:21)
Budapestről azt mondta, hogy az egy ország)
Ez most komoly?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.