Lady Gaga könyvet ad ki
2011. július 30. 18:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2011.07.30. 17:45)
_ToTo_
Meglehet nézni, h én hány kommentet hagytam magam után, valamivel több mint egy év alatt! Azt is meglehet nézni, h én mennyi cikket jelenítettem meg ez alatt az év alatt! Őszintén szólva én nem olvasom el sose a kommentárokat, csak amelyek nagyon hosszúak, de ha látom, h te írsz valamit, akkor állatába azt is elolvasom! És mindig ugyan arról van szó, h te mennyire unod, mennyire nem érdekel..és ezért merül fel bennem a kérdés, h akkor minek foglalkozol vele? Igen, van olyan is, h negatív vélemény, de miért kell minden egyes "unalmas, semmit mondó" cikk alatt kifejetni azt? Ennyire nincs semmi más amit tudnál csinálni? Én soha nem nyitom meg a számomra érdektelen, általam utált vagy senkinek tartott sztárokról a híreket...kommentálni meg pláne nem fogok amikor tudom, h aki szereti az úgy is tesz a véleményemre! Aki meg utálja annak is ez a véleménye anélkül is, h leírnám! ezzel nem azt mondom, h felesleges negatív véleményt írni, de nem minden egyes cikk alatt feltétlen szükséges!
Mellesleg a "jaj de jó, juhúú, ez az, éljen, erre vártam" kommentálások felett (amik csak csillag gyűjtésre vannak) simán átsiklok!
Amúgy azt nem hiszem, el, h te valamibe még sosem tévedtél, vagy nem volt olyan dolog amit rosszul tudtál volna és úgy beszéltél volna róla (bár egész nap a gép előtt biztos van időd mindennek utána nézni, bocsi, h nekünk nincs)
A kis csipkelődéseid, amit nem is minősítenék, h hány éveseknek jutna eszébe ilyen "nagyon durva" beszólással vissza vágnia..hát arra nem mondanék semmit! Igen ÉN IS most tudtam meg, h Budapest csak egy város

Meglehet nézni, h én hány kommentet hagytam magam után, valamivel több mint egy év alatt! Azt is meglehet nézni, h én mennyi cikket jelenítettem meg ez alatt az év alatt! Őszintén szólva én nem olvasom el sose a kommentárokat, csak amelyek nagyon hosszúak, de ha látom, h te írsz valamit, akkor állatába azt is elolvasom! És mindig ugyan arról van szó, h te mennyire unod, mennyire nem érdekel..és ezért merül fel bennem a kérdés, h akkor minek foglalkozol vele? Igen, van olyan is, h negatív vélemény, de miért kell minden egyes "unalmas, semmit mondó" cikk alatt kifejetni azt? Ennyire nincs semmi más amit tudnál csinálni? Én soha nem nyitom meg a számomra érdektelen, általam utált vagy senkinek tartott sztárokról a híreket...kommentálni meg pláne nem fogok amikor tudom, h aki szereti az úgy is tesz a véleményemre! Aki meg utálja annak is ez a véleménye anélkül is, h leírnám! ezzel nem azt mondom, h felesleges negatív véleményt írni, de nem minden egyes cikk alatt feltétlen szükséges!
Mellesleg a "jaj de jó, juhúú, ez az, éljen, erre vártam" kommentálások felett (amik csak csillag gyűjtésre vannak) simán átsiklok!
Amúgy azt nem hiszem, el, h te valamibe még sosem tévedtél, vagy nem volt olyan dolog amit rosszul tudtál volna és úgy beszéltél volna róla (bár egész nap a gép előtt biztos van időd mindennek utána nézni, bocsi, h nekünk nincs)
A kis csipkelődéseid, amit nem is minősítenék, h hány éveseknek jutna eszébe ilyen "nagyon durva" beszólással vissza vágnia..hát arra nem mondanék semmit! Igen ÉN IS most tudtam meg, h Budapest csak egy város
Embeeer, szakadj már le rólam. Láttad az adatlapomon mi áll rajta? MODERÁTOR. Ha még így sem mond semmit akkor elmondom. Alapból végig olvasok minden hírt és kommentet, hogy kiszűrjük azt ami nem ide való. Töröljük/elrejtjük az értelmetlen (aahh, woo, XD) stb kommenteket, töröljük/elrejtjük a trágárkodásokat, töröljük/elrejtjük azokat akik nem a cikkhez szólnak hozzá hanem pl reklámlinkeket szúrnak be percenként minden cikkhez, töröljük/elrejtjük azokat kommenteket akik nem a cikkhez szólnak hozzá, hanem pl a másikat bírálja, cseszteti hogy mit írhat meg mit nem írhat szerinte - mint ahogy most te is teszed. A legtöbben ezekből alig vesztek észre valamit, mert itt vagyunk és csináljuk és bőven van mit - de ehhez el kell olvasni a cikket is és a kommenteket is - ezalatt pedig bennem is megfogalmazódik az olvasottakkal kapcsolatban a véleményem amit nem fogok magamban tartani azért, hogy neked jó napot szerezzek. Ha nem tetszik, nem olvasod, ha meglátod a nevem, görgess tovább. Csak azok okoskodnak mindig miattam akik halál komolyan veszik amiket írok ...
2011. július 30. 18:14
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (kriszti03 @ 2011.07.30. 18:05)
Hát ha Terry fotózza akkor tuti jó lesz egyébként meg nem érdekelne csak hát Terry Richardson fantasztikus imádom a képeit 
A számból vetted ki a szót.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti03
2011. július 30. 18:18
|
|
glamster.candyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 154665 offline
|
Bírom Terry képeit ,de Gaga-t ne nagyon.. De nem akarok előre véleményt alakítani róla. Majd meg látjuk.
2011. július 30. 18:29
Nem tudom, képekre nem költenék annyi pénzt - mert tuti 30 dollárnál nem lesz olcsóbb (főleg ha az adót is beleszámoljuk) - és azok a képek a megjelenés után úgyis fent lesznek a neten, plusz lehet meg is jelentetik őket eredeti minőségben. Ezt leszámítva meg ugyan olyan könyv lesz, mint a többi kismillió ami Gagáról szól és eddig már megjelent.
2011. július 30. 19:11
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Én imádom gaga-t és terryt is, nekem kéne a könyv
2011. július 30. 19:18
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
Szeretem Gagát,de nem fogom megvenni a könyvét,mert ha annyira kell róla egy kép,akkor leszedem a netről és kinyomtatom.
2011. július 30. 19:21
Idézet (divaft @ 2011.07.30. 17:37)
Annyira unalmas már hogy osztod mindenkinek a szitut. És nem kéne mindenkit fikáznod, inkább a saját orrodba keressed a hibát.
Terry Richardson meg annyi hogy eddig is ismert volt kedves Luluka !!
Terry Richardson meg annyi hogy eddig is ismert volt kedves Luluka !!
ó, akkor jó. sajnálom hogy annyira megsértettem ezzel a lelki világodat hogy lulukának kell hívnod...
2011. július 30. 19:27
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Amit már most lehet Magyarországon venni az is meg van amit én igazából kisebb életrajzi könyvnek mondanék,de már azt is imádom.Kíváncsi leszek,hogy mit fog ebből kihozni.
2011. július 30. 20:11
Idézet (LULUPeas @ 2011.07.30. 19:21)
ó, akkor jó. sajnálom hogy annyira megsértettem ezzel a lelki világodat hogy lulukának kell hívnod...
Az ilyen megjegyzésekkel nem kell törődnöd,nem lehet ezzel mit kezdeni. Bármi rosszat mond az ember Gagára azt azonnal támadják.Én már megszoktam. De szólásszabadság van,úgyhogy ennyi.A fanoknak azt tudom tanácsolni hogy az ilyen hsz-eket egyszerűen kerüljék ki és láss csodát,nincs vita. Egyébként meg fogadni mernék hogy rövid időn belül felkerül majd az összes kép a netre,csak felesleges pénzkidobás ha egyszer ott lesz ingyen is.
2011. július 30. 20:12
De súlyos beteg és ha nem végez mi lesz?
Én szivesen befjezem.
Jó jó biztos befjezi.
jelöljeteek.
Én szivesen befjezem.
Jó jó biztos befjezi.
jelöljeteek.
2011. július 30. 20:31
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
Tuti megveszem.
2011. július 30. 20:34
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Egyetértek egy-két előttem szólóval. Amit értékelni tudok ebbe az egészbe az az, hogy a képeket Terry fotózta, miatta érdekel, nem Gaga miatt.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 30. 20:50
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Szegény Terrynek tíz hónapig kellett koslatnia GaGa után?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.