Lady Gaga könyvet ad ki
2011. július 30. 16:10
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Nem lesz nagy szám.
2011. július 30. 16:49
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Kezd elegem lenni abbol hogy egesznap egyebet se latok csak aszt hogy Gaga igy Gaga ugy.Elegemvan belole.:@:@:@
1 felhasználónak tetszik:
Nashine
2011. július 30. 16:55
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Azt nem értem, hogy miért kell egy ilyen dolgot is botrányként kezelni... Tehát hogy emiatt miért kell megint Gagát szidni, mint hogyha valami rosszat csinált volna. Most komolyan, árt nektek azzal, hogy kiadja ezt a könyvet? Ha nem kell, nem kötelező megvenni, de sokan vannak, akik örülnek neki, úgyhogy legyetek már azokra tekintettel és fogjátok be! :@
Ez most nem azoknak szólt akik ideírták, hogy nem venném meg. Azoknak szólt, akik megint elkezdték Gagát bírálni. Érdekes, hogy mindig ugyanazok az emberek, és mindig ugyanazt írogatják... Azt se értem, miért írtok olyan sztár cikkéhez, akit utáltok. Mert persze, megtehetitek, csak az a kérdés, hogy minek? Csak a sztárt akarjátok szidni, vagy a rajongóit akarjátok megbántani, vagy veszekedést akartok? Mert más indokot nem látok. Komolyan már szánalmasak az ilyenek. (pl:_ToTo_)
Ez most nem azoknak szólt akik ideírták, hogy nem venném meg. Azoknak szólt, akik megint elkezdték Gagát bírálni. Érdekes, hogy mindig ugyanazok az emberek, és mindig ugyanazt írogatják... Azt se értem, miért írtok olyan sztár cikkéhez, akit utáltok. Mert persze, megtehetitek, csak az a kérdés, hogy minek? Csak a sztárt akarjátok szidni, vagy a rajongóit akarjátok megbántani, vagy veszekedést akartok? Mert más indokot nem látok. Komolyan már szánalmasak az ilyenek. (pl:_ToTo_)
2011. július 30. 16:56
biztos nem veszem meg
Szerintem rossz hogy nem ő írja a könyvet csak az előszót
" legalább ha pénzt kap érte csináljon is érte valamit
2011. július 30. 17:04
|
|
lalalidokuavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 154390 offline
|
hát én nem tok mit mondani
2011. július 30. 17:09
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Ez egy Gaga könyv az életéről szól:
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?id=97922&type=22&_v=Lady_Gaga_Gaga
Amit most fog kiadni, rengeteg kép fog benne lenni.
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?id=97922&type=22&_v=Lady_Gaga_Gaga
Amit most fog kiadni, rengeteg kép fog benne lenni.
2011. július 30. 17:09
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
_ToTo_
Elég sokan itt Magyarországon is azt hiszik, h Budapest egy ország! Ezért nem lehet elítélni sztárt, mert annyira nem vagyunk egy ismert ország a külföldiek körébe, (nem egyszer fordult elő, h Bukarestet köszöntötték elég ismert, híres sztárok) A másik, h úgy olvasta fel, valószínűleg nem ő végzett kutatásokat, h hol vannak elnyomva a melegek, tehát abba NEM ő a hibás, hanem aki elé rakta a papírt!
Ha ennyire nem érdekel Gaga sorsa, akkor van ám megoldás! Engem speciel akik nem érdekelnek azokat nem is nézem meg! Sőt van ám olyan is, h nem ülünk egész nap a gép előtt és nem foglalkozunk olyan dolgokkal, nem idegesítjük magunkat olyan hírekkel, amik nem érdekelnek! Akik meg egyet értenek veled, azoknak ugyan azt tudnám mondani, h túl fogják élni az itteni tagok, ha nem írtok minden cikk alá! Nem lesz senkiben hiányérzet, ha egyszer nem látjuk ott a véleményeteket! (amivel nem váltjátok meg a világot)
Elég sokan itt Magyarországon is azt hiszik, h Budapest egy ország! Ezért nem lehet elítélni sztárt, mert annyira nem vagyunk egy ismert ország a külföldiek körébe, (nem egyszer fordult elő, h Bukarestet köszöntötték elég ismert, híres sztárok) A másik, h úgy olvasta fel, valószínűleg nem ő végzett kutatásokat, h hol vannak elnyomva a melegek, tehát abba NEM ő a hibás, hanem aki elé rakta a papírt!
Ha ennyire nem érdekel Gaga sorsa, akkor van ám megoldás! Engem speciel akik nem érdekelnek azokat nem is nézem meg! Sőt van ám olyan is, h nem ülünk egész nap a gép előtt és nem foglalkozunk olyan dolgokkal, nem idegesítjük magunkat olyan hírekkel, amik nem érdekelnek! Akik meg egyet értenek veled, azoknak ugyan azt tudnám mondani, h túl fogják élni az itteni tagok, ha nem írtok minden cikk alá! Nem lesz senkiben hiányérzet, ha egyszer nem látjuk ott a véleményeteket! (amivel nem váltjátok meg a világot)
2011. július 30. 17:16
Nos biztosan csodás könyv lesz,de csak képek??Mitől lesz egy könyv könyv,mert van benne szöveg és jó hosszú.Imádok olvasni jó időtöltésnen tartom,de hamár Lady Gaga könyvet szeretni írni akkor inkább írja meg az életét,hogy hogyan lett sikere.Nem holmi 350 kép amin ő van.Oké elismerem biztosan nagyon jól sikeredtek a képek,de akkor a könyv attól könyv,hogy olvasod és nem lapozzgatod.Nos kíváncsi vagyok Gaga előszavára.
2011. július 30. 17:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2011.07.30. 17:09)
_ToTo_
Mi is túl élnénk ha nem lenne naponta 2 semmitmondó cikk róla. Mindenkinek joga van negatív véleményt megfogalmaznia, ha ezt ti nem tudjátok elfogadni és elviselni, akkor haladjatok tovább és olvasgassátok a 125x leírt 'jajdejó', 'jajmár várom' és 'tuti jó lesz' kommenteket. Nem kell senkit kioktatnod hogy ki mit hova írhat - ezt nem te fogod eldönteni ha minden cikkbe minden második kommentbe beírod - akkorsem.
Aki meg idehaza is azt hiszi, hogy Budapest egy ország, annak a kisegítőben a helye. A nemtudás nem mentség a hülyeségre. ha nem tudok valamit akkor nem beszélek róla úgy mintha tudnám. Neked is csak most esett le esetleg, hogy Budapest egy város?
10 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
Domcicc,
VastagTamásfan,
janet7,
LULUPeas,
Grace Benning,
badperfect,
Nashine,
Holly Keller,
Penész
2011. július 30. 17:31
biztos lesz benne valamennyi szöveg is. a képek alá gondolom. egyébként én is osztom a véleményt, amit sewenteen mondott. lehet itt bármit mondani, én akkor sem kommentelek egy olyan cikkhez ami egy olyan emberről szól akit ki nem állhatok. ráadásul nem egy olyan cikkbe ahol nincs oka a sértegetésre.
2011. július 30. 17:37
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Annyira unalmas már hogy osztod mindenkinek a szitut. És nem kéne mindenkit fikáznod, inkább a saját orrodba keressed a hibát.
Terry Richardson meg annyi hogy eddig is ismert volt kedves Luluka !!
Terry Richardson meg annyi hogy eddig is ismert volt kedves Luluka !!
2011. július 30. 17:45
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
_ToTo_
Meglehet nézni, h én hány kommentet hagytam magam után, valamivel több mint egy év alatt! Azt is meglehet nézni, h én mennyi cikket jelenítettem meg ez alatt az év alatt! Őszintén szólva én nem olvasom el sose a kommentárokat, csak amelyek nagyon hosszúak, de ha látom, h te írsz valamit, akkor állatába azt is elolvasom! És mindig ugyan arról van szó, h te mennyire unod, mennyire nem érdekel....és ezért merül fel bennem a kérdés, h akkor minek foglalkozol vele? Igen, van olyan is, h negatív vélemény, de miért kell minden egyes "unalmas, semmit mondó" cikk alatt kifejetni azt? Ennyire nincs semmi más amit tudnál csinálni? Én soha nem nyitom meg a számomra érdektelen, általam utált vagy senkinek tartott sztárokról a híreket...kommentálni meg pláne nem fogok amikor tudom, h aki szereti az úgy is tesz a véleményemre! Aki meg utálja annak is ez a véleménye anélkül is, h leírnám! ezzel nem azt mondom, h felesleges negatív véleményt írni, de nem minden egyes cikk alatt feltétlen szükséges!
Mellesleg a "jaj de jó, juhúú, ez az, éljen, erre vártam" kommentálások felett (amik csak csillag gyűjtésre vannak) simán átsiklok!
Amúgy azt nem hiszem, el, h te valamibe még sosem tévedtél, vagy nem volt olyan dolog amit rosszul tudtál volna és úgy beszéltél volna róla (bár egész nap a gép előtt biztos van időd mindennek utána nézni, bocsi, h nekünk nincs)
A kis csipkelődéseid, amit nem is minősítenék, h hány éveseknek jutna eszébe ilyen "nagyon durva" beszólással vissza vágnia....hát arra nem mondanék semmit! Igen ÉN IS most tudtam meg, h Budapest csak egy város
Meglehet nézni, h én hány kommentet hagytam magam után, valamivel több mint egy év alatt! Azt is meglehet nézni, h én mennyi cikket jelenítettem meg ez alatt az év alatt! Őszintén szólva én nem olvasom el sose a kommentárokat, csak amelyek nagyon hosszúak, de ha látom, h te írsz valamit, akkor állatába azt is elolvasom! És mindig ugyan arról van szó, h te mennyire unod, mennyire nem érdekel....és ezért merül fel bennem a kérdés, h akkor minek foglalkozol vele? Igen, van olyan is, h negatív vélemény, de miért kell minden egyes "unalmas, semmit mondó" cikk alatt kifejetni azt? Ennyire nincs semmi más amit tudnál csinálni? Én soha nem nyitom meg a számomra érdektelen, általam utált vagy senkinek tartott sztárokról a híreket...kommentálni meg pláne nem fogok amikor tudom, h aki szereti az úgy is tesz a véleményemre! Aki meg utálja annak is ez a véleménye anélkül is, h leírnám! ezzel nem azt mondom, h felesleges negatív véleményt írni, de nem minden egyes cikk alatt feltétlen szükséges!
Mellesleg a "jaj de jó, juhúú, ez az, éljen, erre vártam" kommentálások felett (amik csak csillag gyűjtésre vannak) simán átsiklok!
Amúgy azt nem hiszem, el, h te valamibe még sosem tévedtél, vagy nem volt olyan dolog amit rosszul tudtál volna és úgy beszéltél volna róla (bár egész nap a gép előtt biztos van időd mindennek utána nézni, bocsi, h nekünk nincs)
A kis csipkelődéseid, amit nem is minősítenék, h hány éveseknek jutna eszébe ilyen "nagyon durva" beszólással vissza vágnia....hát arra nem mondanék semmit! Igen ÉN IS most tudtam meg, h Budapest csak egy város
2011. július 30. 17:55
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.