Pasin vitatkoznak a VV-lányok
2011. július 29. 22:23
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
zsófi egy szánalmas r*banc....
2011. július 29. 22:26
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
szerintem is anikonak van igaza zsofika az egeszet tulzasba viszi!
2011. július 29. 23:09
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Na de most ez nem arról szól, hogy nektek ki a szimpatikusabb. Ha mindez igaz és Zsófi randizott a sráccal és közben Anikó csókolózott a sráccal, akkor Anikó a hibás. Ennyi, és ne keverjétek már bele azt a zenének nem nevezhető akármit, mert most itt nem az a döntő. Ha barátnő akkor ne csábitsa el a ,,barátnője,, pasiját vagy randipartnerét (vagy nevezzétek ahogy akarjátok).. Én egyiköjüket sem szeretem, sőt az egész VV egy nagy rakás szánalom
2011. július 30. 00:06
Behehe. Szánalmas mind a kettő. Hát Zsófika "néha nyelni kell"...
2011. július 30. 00:12
Szánalmasak. >< Hogy lehet ilyen miatt ennyire összeveszni? Ha annyira jó barátnők lettek volna most nem lenne ez.
2011. július 30. 07:36
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Szerintem Zsófi és Anikó is egy szánalom . -.-
Most mit osztja egyik a másikat amikor szinte ugyan azok .A Zsófika csúfság a rágógumijára büszke ,meg arra ,hogy nem tud egy össze függő mondatot alkotni ,meg másodpercenkét kidugdossa a nyomorult nyelvét ??!! Anikó szintén ...minden férfira rámászik akinek van vérkeringése
,de komolyan most ez mi ?! Ha a rokonai helyében lennék nem mernék hozzá szólni ,mert a végén még sírva fakadna attól ,hogy azt mondom:Hello !
Szóval hozzák a formájukat...és a női nem megszégyenítői ,hogy egy pasi miatt össze veszik a két ""jó barátnő"".Istenes Bence meg csak röhöghet az egészen...neki van még a legtöbb esze ,akit mellesleg soha nem is bírtam ,mostanában meg csak még jobban megutáltam .
Ennyi az egészről a véleményem
,és egyszerűen nem tudom felfogni ,hogy miért hemzseg folyton tőlük a címlap ?!
Most mit osztja egyik a másikat amikor szinte ugyan azok .A Zsófika csúfság a rágógumijára büszke ,meg arra ,hogy nem tud egy össze függő mondatot alkotni ,meg másodpercenkét kidugdossa a nyomorult nyelvét ??!! Anikó szintén ...minden férfira rámászik akinek van vérkeringése
Szóval hozzák a formájukat...és a női nem megszégyenítői ,hogy egy pasi miatt össze veszik a két ""jó barátnő"".Istenes Bence meg csak röhöghet az egészen...neki van még a legtöbb esze ,akit mellesleg soha nem is bírtam ,mostanában meg csak még jobban megutáltam .
Ennyi az egészről a véleményem
2011. július 30. 08:05
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Foglalkozik velük a média.., nem? Nekik csak ez számít,ebből még mindig jön 1 kevés a "konyhára". Barátság: nem hiszem , hogy a kamerák kereszttüzében pár hónapos kényszer összezárás alatt igaz barátságok születhetnének. Az, hogy az emberek többségét nem érdeklik (engem sem, elegem van az üres fejű hisztis p°csákból, akik semmi érdemlegeset nem tesznek le az asztalra)..., az szerintem meg őket nem érdekli.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: