Jessica Alba szigorú gyermekéhez
2011. július 30. 15:21
"Bizony nem leányálom Jessica Alba kislányának lenni." attól még, hogy büntetést kap néha, igenis jó gyerekkora lehet honornak. vagy az jobb lenne, ha vernék? szerintem egyáltalán nem. szóval nem is értem miért van egy-két ember kiakadva ezen, hiszen biztos vagyok benne, hogy honort imádják a szüleik és biztosan boldog és szép élete van! ennyi büntetés meg belefér szerintem!
2011. július 30. 15:24
"Bizony nem leányálom Jessica Alba kislányának lenni." attól még, hogy büntetést kap néha, igenis jó gyerekkora lehet honornak. vagy az jobb lenne, ha vernék? szerintem egyáltalán nem. szóval nem is értem miért van egy-két ember kiakadva ezen, hiszen biztos vagyok benne, hogy honort imádják a szülei és biztosan boldog és szép élete van! ennyi büntetés meg belefér szerintem!
2011. július 30. 16:23
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
nos... ez szép dolog tőlük hogy nem verik a gyereket, de az sem megoldás hogy egy sötét helyre bezárják -.- " így csak azt érik el hogy félni fog a gyerek, például ha a gyermeket sarokba állítjuk az általában beszokott válni, vagy ha aznap nem kap édességet ....
2011. július 30. 16:48
ez jó hogy nem akarják verni és nem lesz elkényeztetve de azért az se semmi hogy a sötétbe be van zárva
2011. július 30. 19:02
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
jó, h nem verik meg és igen is fegyelmezni kell néha!! Nem szabad elkényeztetni!!
2011. július 30. 19:45
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Ilyen módszert még sosem hallottam.
Kicsit meglepő,de ha szerintük ettől jobb lesz a gyerek akkor hajrá.
2011. július 30. 22:29
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Nem leányálom? Jesszusom, hát ez még nagyon messze van a szörnyű szigortól, de mindegy. Túlságosan el vagytok kapatva. Egyébként meg nem tudom mit szörnyűlködtök, hogy ez sem megoldás, valszeg a gyerek nem csak és kizárólag este 7 és 11 között fog valami rosszaságnak neki állni, ami büntetést kíván. És a fürdőben sem reggeltől estig van sötét. Főleg ha elkepzelitek egy sztár flancos fürdőjét.. szóval valszeg a büntetései nagy részét vilagosban tölti.
2011. augusztus 10. 01:44
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
"Jessica elárulta, hogy sem ő, sem pedig férje nem hisznek az erőszakban, sosem vernék meg kislányukat."
Az rendben hogy nem verjük a gyereket, de néha egy-egy anyai pofon pedig nem árt ám
Avagy nevezzük fülesnek.
Az rendben hogy nem verjük a gyereket, de néha egy-egy anyai pofon pedig nem árt ám
2011. augusztus 10. 14:14
Akármilyen rossz én akkor se zárnám be a fürdőbe-.-meg azért egy 3 éves gyerek csak nem csinál akkora felfordulást.
Inkább el kellene magyarázni neki hogy azt nem szabad vagy ilyesmi...
Inkább el kellene magyarázni neki hogy azt nem szabad vagy ilyesmi...
2012. január 29. 14:43
|
|
darkangel_22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.17. Hozzászólás: 37 Csatolások: 2170 Azonosító: 167420 offline
|
Szerintem nincs szükség pofonra... mindenki úgy csinálja, ahogy gondolja!
2012. március 03. 11:35
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Amúgy én jó megoldásnak tartom.Sokkal jobb ez,minthogy megverje a lányát.
most midneki írja,hogy jézusom.pedig ők is másképpen fogják látni majd a dolgokat,ha lesz gyermekük!
most midneki írja,hogy jézusom.pedig ők is másképpen fogják látni majd a dolgokat,ha lesz gyermekük!
2012. május 08. 14:40
|
|
solon86új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 87200 offline
|
Idézet (Sanoma @ 2011.07.29. 19:25)
Ez azért elég durva
Szerintem nem ez a normális viselkedés, hanem az, amikor a szülők nem vesznek meg mindent a gyerekeiknek, hanem csak a szükségeset, és nem verik, és nem zárják be a szobákba. 
A dolgok megvonása, nem elegendő! Én sem kaptam többet mint ami szükséges volt, de ha nincs kellő szigor, hogy mit lehet és mit nem lehet tenni, akkor az a gyerek akitől megvonnak dolgokat, megszerzi máshol! Szigor nélkül nem megy! Ettől függetlenül, legalább nem lesz belőle elkényeztetett gyerek, ez már sajnos kuriózum! Feltéve, hogy a nevelés ilyen is marad!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: