Courteney Cox hétéves lánya hajat festet
2011. július 30. 00:33
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Szerintem nincs gáz vele.: Djól áll neki és egész természetes mintha a nap szívta volna ki : D
2011. július 30. 00:48
szerintem egy kicsit furcsa...de nagyon sok ismerősöm már kb. ennyi idős korában befestette a haját
2011. július 30. 06:44
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
az egy dolog h vki festeti a haját, én is festetem, de álljon már már meg menet! egy 7éves kislánynak még hova festik a haját? nekem is most 14éves koromra engedték meg,de az a gyerek még fiatal, emlékszem nekem 7évesen szőkés hajam volt kb 2év múlva meg sötétebb...egy ilyen fiatal gyereknek még nem hiszem h kialakult a "végleges hajszín" de ha az anyja ilyen h***e, akk b*sszák tönkre a haját nyugodtan, egyszer csak visszanő...de ha mégse akk ott lesz majd az jókis műanyag paróka, igaz h gyártanak igazi hajból is de az nagyon drága, meg ritkán gyártják
2011. július 30. 10:36
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
7 evesen? Jo anyuka lehet..
2011. július 30. 11:00
oké,hogy festeti egyszer kétszer de ha mindig megengedik neki akkor milyen lesz a haja 18 évesen? :/
2011. július 30. 11:12
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
Én nem tartom ettől rossz anyának Courtney-t, csak max nagyon engedékenynek. Persze, mindent meg szeretne adni lányának ( ahogy minden anyuka a gyermekének) DE azért ő mégis csak 7 éves. Még nem a kinézetével kéne foglalkoznia, hanem meséket néznie, barbizni, rajzolni...De szerintem sem lesz ettől rossz ember később..
2011. július 30. 11:29
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Na tessék Jessica Alba a fürdőszobába zárja a gyerekét ha rosz, ez meg megengedi, hogy befesse a lánya a haját.Én sosem engedném meg ezt a gyerekemnek, még tizenévesen se nemhogy hét évesen. Szerintem felesleges a hajfestés addig amíg nem őszül valaki. De ebből is látszik hogy csak elkényezteti ezt a lányt. Jessicának biztos nem lesznek ilyen gondjai a gyerekével.
2011. július 30. 12:07
fúúú. has már most ilyeneket csinál a gyerek akkor belesem merek gondolni ,milesz ha felnő.....
2011. július 30. 12:40
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
hát ez meg a másik véglet...7 évesen? na ne!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: