Courteney Cox hétéves lánya hajat festet
2011. július 29. 20:03
De még nekem se engedik meg hogy a hajat be fessem ;/
2011. július 29. 20:08
14 éves vagyok de még nekem sem engedi anyukám hogy befessem a hajam és megmondom őszintén egyetértek vele.Elég furcsa hogy Courtney megengedi a 7 éves lányának hogy melírozott haja legyen.Aztán majd csodálkozik ha 20 évesen kihullik a haja vagy mondjuk töredezett lesz.Dehát ők tudják.
2011. július 29. 20:33
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
jézusúristen.
2011. július 29. 20:54
|
|
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline
|
pff na ebből a gyerekből is akkora elkényeztetett egy picsa lesz ...
amúgy bár én 13 éves vagyok és eddig 2x volt festve a hajam,de megfogadtam,hogy sose többet,mert amikor másodjára lett befestve,töredezett volt,nem nőtt,szóval kva jó volt -.-
de most szerencsére kezd kikopni és növesztem és ahogy irtam,nem fogom többé befesteni
amúgy bár én 13 éves vagyok és eddig 2x volt festve a hajam,de megfogadtam,hogy sose többet,mert amikor másodjára lett befestve,töredezett volt,nem nőtt,szóval kva jó volt -.-
de most szerencsére kezd kikopni és növesztem és ahogy irtam,nem fogom többé befesteni
2011. július 29. 21:01
Hát, nekem most le kellett szívatni a vöröset hidrogénnel, hogy befogja a kék színező, szóval én abszolút elcsesztem az egész hajamat, olyan a tapintása (ismétlem, tapintása, nem kinézete), mint egy szalmaseprűé, de szerintem megérte. Egy kis szőke melír még nem roncsolja le a kiscsaj haját végérvényesen, nekem is teljesen egészséges hajam volt, amíg nem kellett leszívni hidrogénnel az előző színt, pedig azelőtt is festett volt...
2011. július 29. 21:03
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
lila-kék hát eléggé elengedi a gyereket nem lesz ez így jó oké hogy melír ahogy a cikkbe is írta az viszont nem oké hogy 7 évesen
2011. július 29. 21:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Höh de vicces, hogy pár csík miatt Courteneyt nemnormálisozzátok le úgy, hogy nem is ismeritek.
Én sem vagyok ennek a híve, de ettől még sem Courtneney nem lesz elmebeteg, sem a lánya nem lesz k.rva. Igen, lehet, hogy az lesz, de az nem feltétlenül, illetve nem pár melír csík miatt lesz. Vannak olyanok, akik 18 éves korukig hozzá sem nyúltak a hajukhoz, később még is k.rvák lettek. Nem ezen múlik. Attól mert valaki 7 éves korában melíroztat, abból még nem következik az, hogy 10 éves korában cigizni, 12 éves korában meg pasizni fog. Nem kizárt persze, de a kettőnek szerintem nem sok köze van egymáshoz. Egyébként meg nem a mi dolgunk, és szerintem nincsen jogotok ismeretlenül elítélni Courteneyt, pláne ennyi miatt.
2011. július 29. 21:23
|
|
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline
|
van valami alapja Janet7 hozzászólásának, de szerintem 7 évesen talán nem az az elsődleges szempont hogy hogyan nyaljuk ki a gyerek seggét, és hogyan roncsoljuk a haját
2011. július 29. 21:25
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
7 évesen festett haj? én 14 vagyok kb. egy hónapja lett melírozva a hajam, de azt se nagyon akarták megengedni. Nagyon elengedi a kis csajt, nem azt mondom hogy k.va lesz meg nem akarok ismeretlenül ítélkezni, de ez így nagyon nem helyes.
2011. július 29. 21:29
amikor először olvastam,ledöbbentem....de belegondoltam hogy lehet csak úgy kipróbálták (amivel várhattak volna még vagy 7 évet)és nem csinálnak belőle rendszerességet....
2011. július 29. 21:42
Lehet hogy kimosható festék
és szerintem pár melír nem nagy baj
2011. július 29. 21:49
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.07.29. 21:05)
Höh de vicces, hogy pár csík miatt Courteneyt nemnormálisozzátok le úgy, hogy nem is ismeritek.
Én sem vagyok ennek a híve, de ettől még sem Courtneney nem lesz elmebeteg, sem a lánya nem lesz k.rva. Igen, lehet, hogy az lesz, de az nem feltétlenül, illetve nem pár melír csík miatt lesz. Vannak olyanok, akik 18 éves korukig hozzá sem nyúltak a hajukhoz, később még is k.rvák lettek. Nem ezen múlik. Attól mert valaki 7 éves korában melíroztat, abból még nem következik az, hogy 10 éves korában cigizni, 12 éves korában meg pasizni fog. Nem kizárt persze, de a kettőnek szerintem nem sok köze van egymáshoz. Egyébként meg nem a mi dolgunk, és szerintem nincsen jogotok ismeretlenül elítélni Courteneyt, pláne ennyi miatt.
Na, pontosan erről van szó. Tenksz.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.