Courteney Cox hétéves lánya hajat festet
2011. július 29. 19:16
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Jaj az a pár tincs! Nem lesz semmi baja!
2011. július 29. 19:18
Ez csak pár melír szerintem,de akkor sem kéne még kis gyereknek,mert tönkre megy a fejbőre!
De attól nem lesz k....,mert a hajába vannak melírok,a szülei biztos pórázon fogják ha idősebb lesz.Sőt lehet kimosható melírok vagy hajszínező van a haján,nem kell rosszra gondolni.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. július 29. 19:28
Idézet (dave095 @ 2011.07.29. 19:05)
Megnyugtatlak, jól értettem. De ez csak pár melír, az Isten szerelméért.
Bírom ezeket a nagy felháborodásokat. Nővéremnek is volt anno ennyi idős korában (lehet 1-2 évvel később), és nem lett egy nagy q.
Amúgy is. Ez Courteney dolga. Ha ő megengedi, akkor ámen.
Direkt emeltem ki...
Direkt emeltem ki...
Nővéred száma publikus?
Amúgy a kislány tényleg olyan, mint egy mini Jennifer Aniston. Az meg nem baj. Majd ha Lady Gaga külsőt vesz fel, akkor lehet kezdeni aggódni
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. július 29. 19:33
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Kiváncsi vagyok hány ideíró 13-14 évesnek van befestve az EGÉSZ haja! Az károsabb! És még ennyi idősen is fiatalok vagytok ehhez!
2011. július 29. 19:37
|
|
Buby-Boofleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.23. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 141520 offline
|
Nekem van egy ismerősöm aki, 10 éves, és az egész haja szőke lett, előtte pedig sötét barna volt. Mikor megláttam, elmentem és megmondtam neki hogy ne beszéljünk többet. Én úgy gondoltam hogy ez a viselkedés nem normális. És azt hogy azért csinálta hogy az iskola legmenőbb fejeivel lehessen, és én ezt nem tudtam hova tenni :/
2011. július 29. 19:39
Úristen, ez több, mint felháborító!
Hogy engedheti Courteney ezt?? Egy hét éves gyereknek ezt még nagyon nem kéne. Én vagyok 14, és az anyám még mindig nem engedi, és így helyes!
2011. július 29. 19:42
ez nem normális dolog én 12 éves vagyok és nem festettem a hajam mivel a szüleim nem engedik
szerintem nem jó ha 7 évesen már hajat festet mi lesz ha felnő
2011. július 29. 19:44
Szerintem azért annyira nem felháborító. Persze, káros, de ha az anyja kiteszi ennek a gyerek haját, hát egészségére, ő tudja. Majd az anyja is, meg a kiscsaj is megbánja. Én persze nem szólhatok, mert nekem is festett hajam van (perpill kék-fekete), és 12 évesen volt először melír a hajamban...
2011. július 29. 19:44
Úristen az csak pár melír csík, ettől biztos nem fog össze-vissza roncsolódnia a haja.
2011. július 29. 19:53
Szerencsétlen gyerek, tönkre fog menni a haja, ha ezt így folytatja. És ez elsősorban anyuci hibája, hogy megengedi neki.
2011. július 29. 19:56
Amúgy, komolyabban belegondoltam így az utolsó hozzászólásom után.. És azt kell mondjam szívrohamot is kapnék majd ha a jövőben a gyerekem festetni akarná a haját.. Tudod mikooor
Szóval tényleg elég kiakasztó.. Ugyanis az unokatesóm is 7 éves és rajta még 10 év múlva se tudnám elképzelni a festéket
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.