Mitch Winehouse rajongóknak adta lánya ruháit
2011. július 30. 19:43
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Aranyos dolog tőle,hogy ezt megtette.Annyira borzalmas,hogy meghalt.
2011. július 30. 19:45
Én nem vennék fel egy halott ruháját,még ha a kedvenc sztárom is.
Amy meg nyugodjon békébe,remélem ahova jutott ott boldog
2011. július 30. 22:22
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
hát mondjuk én se de egyet értek Riri
2011. augusztus 01. 21:09
Nagyon kedves és nagyon sajnálom Amyt még mindig megviselt pedig nem is szerettem annyira de azért ha valaki meghal akkor megkell gyászolni például az egyik barátom beöltözött neki és lefényképeztem de akkor amikor készlett negyon szomorúak voltunk.
2011. augusztus 02. 20:30
|
|
Magykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 153777 offline
|
Ez nagyon kedves volt tőle és sajnálom a családját Amy miatt! Remélem hamar túl teszik magukat rajta, mivel Amy nagyon nagyon tehetséges volt, de magának okozta a halálát!!!! De én azért nagyon szerettem és szeretni is fogom!!! FOREVER!!!!! Örökkön-örökké!!!!! R.I.P Amy!!!
<3 <3
2011. augusztus 03. 12:15
|
|
ZoeyMagnumúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 156297 offline
|
Ez nagyon kedves volt tőle és sajnálom a családját Amy miatt! Remélem hamar túl teszik magukat rajta, mivel Amy nagyon nagyon tehetséges volt, de magának okozta a halálát!!!! De én azért nagyon szerettem és szeretni is fogom!!! FOREVER!!!!! Örökkön-örökké!!!!! R.I.P Amy!!! sad.gif sad.gif sad.gif <3 <3
Pontosan Magyka!
Pontosan Magyka!
2011. augusztus 06. 12:22
|
|
Magykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 153777 offline
|
Idézet (ZoeyMagnum @ 2011.08.03. 12:15)
Ez nagyon kedves volt tőle és sajnálom a családját Amy miatt! Remélem hamar túl teszik magukat rajta, mivel Amy nagyon nagyon tehetséges volt, de magának okozta a halálát!! De én azért nagyon szerettem és szeretni is fogom!!! FOREVER!! Örökkön-örökké!! R.I.P Amy!!! sad.gif sad.gif sad.gif <3 <3
Pontosan Magyka!
Pontosan Magyka!
Pontosan!!! Nekem mindig igazam van!!
2011. augusztus 06. 18:19
|
|
adamlamberfan28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 116 Csatolások: 48 Azonosító: 155268 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: