Rihanna visszatért a barnához
2011. július 29. 18:43
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
ez jó így
én a vöröset nem szerettem, az eredeti volt a legjobb
2011. július 29. 19:06
mér baj ha áltogatja? fiatal még..neki nemannyira számít. amúgy meg az ő döntése mien színű a haja...
2011. július 29. 19:19
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
VÉGRE!!!! Így nagyon szép! Remélem így is marad!
2011. július 29. 19:35
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Lőjetek le, de én a szőkére már nem is emlékszek. 
Egyébként érdekes, prézli, hogy mindig megismerem a te cikkeidet, mielőtt elolvasnám a szerzőt.
Lehet, hogy megérzés, lehet, hogy a stílusod egyedi, ahogyan a cikkeket írod, de esküszöm, hogy mindig kitalálom.
Egyébként érdekes, prézli, hogy mindig megismerem a te cikkeidet, mielőtt elolvasnám a szerzőt.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2011. július 29. 19:40
nekem pedig nagyon tetszett a vörös.. de így természetes.
2011. július 29. 19:43
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (EszterLondon @ 2011.07.29. 19:35)
Lőjetek le, de én a szőkére már nem is emlékszek.
Lehet, hogy megérzés, lehet, hogy a stílusod egyedi, ahogyan a cikkeket írod, de esküszöm, hogy mindig kitalálom. 
Nem te vagy az egyetlen, aki ezt mondja
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.