Starity

Amy Winehouse szándékosan túladagolta magát?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 28. 22:18 #61
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Taurilla én is egyet értek veled! Annyit szenvedett már. Annyit szenvedtek már a szülei és a hozzátartozói. Hagyják már békén! cray.gif
Egyébként szerintem ez pletyka! dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Kelly
2011. július 28. 22:56 #62
Bubii
Bubii
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 137888
már kezdem unni az émi vájnháuz témát. sajnálom hogy meghalt, de miért kell mindent kitalálni?
2011. július 28. 23:01 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (BarcaFan @ 2011.07.28. 21:39)
Ez egy sztárokkal foglalkozó oldal, valószínűleg ezért nem látsz a norvég merényletről hírt.

Ha VV génhulladékok sztároknak minősülnek, akkor a norvég merényletet elkövető pacák is simán lehetne az...

Topikhoz térve, én is azt mondom, hogy ez egy agyszülemény. Egy hipotézis az egész. Hivatalos boncolási jegyzőkönyv nélkül mindenki csak találgathat. Azt pedig szerintem soha sem fogjuk megtudni, hogy szándékosan lőtte-e magát túl vagy sem. Szerintem is felesleges boncolgatni ezt a témát. De már nekem is kezd herótom lenni ettől a témától.
2011. július 28. 23:10 #64
- törölt felhasználó -    
miért kell ennyit beszélni erről a témáról? mindenkinek fáj hogy meghalt ,de attól csak rosszabb lesz hogy egyfolytában ilyen pletykákról van szó :/
2011. július 28. 23:27 #65
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
'folynak a találgatások' 'legújabb híresztelések' 'többen is tudni vélik' taps.gif

Kik vélik? Kik hiresztelik? Ha ilyen jól értesültek akkor miért nem akadályozták meg? Üres frázis minden szó. Pletyka és találgatás csupán ... Ha meg lesz a vizsgálat eredménye akkor sem fog kiderülni, hogy direkt vagy véletlen történ ami történt. Ha direkt tette volna, akkor meg valami búcsú levelet csak hagyott volna.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Grace Benning
2011. július 28. 23:45 #66
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Nem hiszem, de ha így is volt, tök mind1, már úgysem lehet visszaforgatni az időt, kár érte, de akkor is, hagyják már a sok hülye találgatást, a végén még bemocskolják csak a nevét >_<"
2011. július 29. 00:04 #67
- törölt felhasználó -    
Valószínűleg sosem fog már kiderülni miért halt meg. Én is voltam szeretetfüggő, de nem anyagoztam sosem, voltam összetört, elhagyott, csalódott, megbántott...folytathatnám a sort és ezzel nem voltam egyedül és most is számos ember van a világon, aki csalódott a szerelemben, az életében, de ez olyan abszurd, hogy nincs más kiút. De van, csak akarni kell elindulni rajta! Ha te véget vetsz az életednek, neked már nem fáj, de a családodnak, a barátaidnak okozod vele a legnagyobb bánatot. Amy-t hagyjuk békében nyugodni, épp elég, ha a hozzátartozói megtudják mi okozta a halálát és szerintem ez pont hogy csak rájuk tartozik!
2011. július 29. 00:22 #68
- törölt felhasználó -    
Hát nem tudom de sajnálom ;/ .
2011. július 29. 00:24 #69
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (misssha @ 2011.07.28. 20:53)
kicsit kezd elegem lenni, inkább végig sem olvasom. remélem nem ugyanaz lesz mint Michael Jacksonnal, hogy halála után lesz igazán híres, és utána lesz hirtelen mindenki Amy rajongó, és az összes dala a rádióban fog szólni.
Nem azért, mert én tiszteltem és tényleg tehetséges, de már meghalt. Miért nem lehet szegényt békénhagyni már? Miért kutatják ennyire hogy ki mikor hol mit csinált kivel hogyan stb...
nem a cikkel van bajom, hanem a többi emberrel akik nem hagyják békén az emlékét.

MJ a halála után lett igazán híres? rohog.gif Valamit nagyon elnéztél.
Azzal pedig ebben az esetben SEM értek egyet, hogy most ismerik el igazán. Nem véletlen kapott Grammyt, azt általában nem csak úgy osztogatják. Rengetegen szerették, amég élt. Én is szerettem és megvédtem a mocskolódó cikkeknél/hozzászólásoknál. És akik IGAZI rajongók, azok nem attól lettek azok, hogy meghalt. Az más, hogy vannak olyanok, akik eddig szidták, mostmeg sajnálatból/divatból bejelölik kedvencnek. Higgyétek el, ezek ki is fogják törölni 1-2 hónapon belül. Ez nem rajongás és nem elismerés. De nagyon sok igazi rajongója van, aki nem most szerette meg. Most szerintem nem az a mérvadó, hogy Starityn a 10-15 éves korosztály (mert ugye főként ez a korosztály csinálja ezt) mikor jelöli be. Aki elismert, az pont nem csak ezáltal a korosztály által lesz elismert, mert az sz.rt sem ér. Azon meg hatalmasakat röhögök, hogy Michaelről meg ilyen kaliberű emberekről úgy írnak egyesek, mintha haláluk előtt senkik lettek volna, akik senkit nem érdekelnek. Akik ilyeneket állítanak azokról látszik messziről, hogy abszolút nincsenek képben, CSAK az épp most zajló évvel és a tinédzserkorosztállyal kapcsolatban. Michael IS és a többi ilyen művész is életükben is hatalmas sztár volt. Teltházas stadionok, tömeghisztéria, stb., ezt már leírtam egy másik cikknél. Most az, hogy a divatolós tinédzserek nem foglalkoztak vele és nem lehetett mindennap látni a TV-ben az kit érdekel? Akik életében szerették, azok legalább tényleg szerették (és ez Amyre is vonatkozik) és nem csak divatolásból. Már pedig voltak egy páran. Akik a halála után/miatt szerették meg, azoknak nagy része pedig már le is kattant róla jó hamar.
ToToval pedig teljes mértékben egyetértek. Ezeknek a híreszteléseknek nem lehet hinni. Bárki kitalálhatná, hogy ő bizony tudni véli, hogy ez meg ez történt. Minden híresség halála után van elég sok nagyon okos és jól értesült ember, aki teljesen pontosan tiszában van azzal, hogy miért és hogyan is történt a dolog. Jaa, hogy mégsem? Csak találgatnak, mert nem bírják azt, hogy nem kapnak hivatalos magyarázatot, ezért kitalálnak egyet? Akkor miről beszélünk? Netes/pletyalapos hülyeség az egész. Valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi is történt. A legtöbb híresség halálánál ez a helyzet. Megy a találgatás, de nem tudják az igazi történéseket illetve okokat. És nem is fogják. De szerintem nem is tartozik igazából másra. Oké, az ember kíváncsi, de az ötven féle változat, ami mind unatkozó, tudatlan emberek agyszüleménye, teljesen fölösleges és a legkevésbé sem hiteles/komolyan vehető.
Aki pedig unja az Amys cikkeket, az ne olvassa. El kell fogadni, hogy ez van. Minden híres ember halálánál ez van, folynak a találgatások, igaz és -többségben- hamis információk, nyilatkozatok, stb. Nem csak nála van így. És valakiket pedig érdekelnek ezek a cikkek, nekik nem túlzás. Úgyhogy nagyon egyszerű: Ha nem érdekel, nem olvasod. (ez nem neked szólt, hanem általánosságban) pardon.gif Amúgymeg szerintem eddig nem volt róla sok cikk, nem írták meg mindennap, hogy milyen vállalkozásba akar éppen fogni (igen, ez egy célzás volt), meg semmi, úgyhogy ennyit igazán el lehet viselni, pláne ilyenkor. Meg mondom, nem kötelező elolvasni. Engem speciel sokkal jobban untatnak a naponta megjelenő 'szelenítaéppenmilyenbugyitvisel' kaliberű cikkek. Meg most az ne találjuk már ki, hogy az ilyen cikkek nem hagyják békében nyugodni. Igen, tényleg undorító a sok pénzhajhász ember és a hazugságok, de érdekes módon, amikor élt és minden sz.rt összehordak róla és mocskolódtak, akkor nem zavarta az embereket, nem mondták, hogy "nem hagyják nyugodtan élni", pedig az többet számított volna. Talán akkor nem is itt tartanánk.
3 felhasználónak tetszik: raspberry, Kelly, Grace Benning
2011. július 29. 00:35 #70
KókuszBomba
KókuszBomba
új tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 156569
Hát ezt már senki sem mondhatja meg 100 %-ig, ennél fogva engem nem is nagyon izgat. Ami jobban motoszkál bennem, hogy miért nem hagyják szerencsétlent békén... A családtagjait még megértem, de nekünk - rajongóinak - gyakorlatilag lényegtelen, hogy miért halt meg. A lényeg, hogy elment... szomorú, de ez van sad.gif Változtatni már úgysem lehet rajta. :/
2011. július 29. 00:37 #71
KókuszBomba
KókuszBomba
új tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 156569
Ja, arról nem is beszélve, hogy ha direkt volt, akkor pláne hiába papolunk rajta... ezesetben nem véletlen tette, és így boldog smileeee.gif
2011. július 29. 00:38 #72
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
R.I.P Amy! sad.gif
2011. július 29. 00:46 #73
xilence
xilence
visszatérő vendég
Hozzászólás: 210
Csatolások: 31
Azonosító: 155931
előre megmondtam ! Ki is tiltottak érte az oldalról...
2011. július 29. 00:54 #74
- törölt felhasználó -    
IGAZAD VAN JANET7
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. július 29. 01:17 #75
agadu
agadu
Viva Rock & Roll
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 4422
Azonosító: 99378
sajnos megtörtént.hagyjátok már békében nyugodni Amyt!
2011. július 29. 01:22 #76
agadu
agadu
Viva Rock & Roll
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 4422
Azonosító: 99378
Tettének következménye a veszteségen túl ékes példa arra, hogyan kell elpazarolni, megsemmisíteni egy ég adta tehetséget.
2011. július 29. 01:26 #77
morcika
morcika
visszatérő vendég
Hozzászólás: 113
Csatolások: 7
Azonosító: 91307
Azt is mondják, hogy 3 hete teljesen tiszta volt, nem is ivott, és mivel egyik napról a másikra szokott le az italról az elvonás miatt halt meg, mivel a szervezete nagyon le volt gyengülve..... Hát, bárhogy is van, sajnos már nem jön vissza soha többé. Én azt szeretném hinni, hogy ha már meghalt, akkor nem az elvonási tünetek okozta kínok között, hanem hirtelen történt. Nyugodj békében Amy, és találd meg a boldogságod odafönt, amit mindig is kerestél.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. július 29. 01:38 #78
Fannukah94
Fannukah94
visszatérő vendég

Státusztears don't mean you're losin, everybody's brusin...
Hozzászólás: 244
Csatolások: 2
Azonosító: 71139
@morcika:
Az a furcsa a kommented első egy mondatával, hogy Amyről készült július 12-i paparazzi képeken tényleg nem úgy tűnik, hogy be volt nyomva bármivel is:O

Nyugodj békében, Amy! Remélem egy szebb helyen vagy most!
2011. július 29. 01:53 #79
stelly28
stelly28
Hozzászólás: 963
Csatolások: 2
Azonosító: 139019
jó hosszú cikk de meg érte szegény Amy
2011. július 29. 02:16 #80
Bessie
Bessie
Jung Kook