Egyébként szerintem ez pletyka!
Amy Winehouse szándékosan túladagolta magát?
2011. július 28. 22:18
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Taurilla én is egyet értek veled! Annyit szenvedett már. Annyit szenvedtek már a szülei és a hozzátartozói. Hagyják már békén! 
1 felhasználónak tetszik:
Kelly
2011. július 28. 23:01
Idézet (BarcaFan @ 2011.07.28. 21:39)
Ez egy sztárokkal foglalkozó oldal, valószínűleg ezért nem látsz a norvég merényletről hírt.
Ha VV génhulladékok sztároknak minősülnek, akkor a norvég merényletet elkövető pacák is simán lehetne az...
Topikhoz térve, én is azt mondom, hogy ez egy agyszülemény. Egy hipotézis az egész. Hivatalos boncolási jegyzőkönyv nélkül mindenki csak találgathat. Azt pedig szerintem soha sem fogjuk megtudni, hogy szándékosan lőtte-e magát túl vagy sem. Szerintem is felesleges boncolgatni ezt a témát. De már nekem is kezd herótom lenni ettől a témától.
2011. július 28. 23:10
miért kell ennyit beszélni erről a témáról? mindenkinek fáj hogy meghalt ,de attól csak rosszabb lesz hogy egyfolytában ilyen pletykákról van szó :/
2011. július 28. 23:27
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
'folynak a találgatások' 'legújabb híresztelések' 'többen is tudni vélik' 
Kik vélik? Kik hiresztelik? Ha ilyen jól értesültek akkor miért nem akadályozták meg? Üres frázis minden szó. Pletyka és találgatás csupán ... Ha meg lesz a vizsgálat eredménye akkor sem fog kiderülni, hogy direkt vagy véletlen történ ami történt. Ha direkt tette volna, akkor meg valami búcsú levelet csak hagyott volna.
Kik vélik? Kik hiresztelik? Ha ilyen jól értesültek akkor miért nem akadályozták meg? Üres frázis minden szó. Pletyka és találgatás csupán ... Ha meg lesz a vizsgálat eredménye akkor sem fog kiderülni, hogy direkt vagy véletlen történ ami történt. Ha direkt tette volna, akkor meg valami búcsú levelet csak hagyott volna.
2011. július 28. 23:45
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Nem hiszem, de ha így is volt, tök mind1, már úgysem lehet visszaforgatni az időt, kár érte, de akkor is, hagyják már a sok hülye találgatást, a végén még bemocskolják csak a nevét >_<"
2011. július 29. 00:04
Valószínűleg sosem fog már kiderülni miért halt meg. Én is voltam szeretetfüggő, de nem anyagoztam sosem, voltam összetört, elhagyott, csalódott, megbántott...folytathatnám a sort és ezzel nem voltam egyedül és most is számos ember van a világon, aki csalódott a szerelemben, az életében, de ez olyan abszurd, hogy nincs más kiút. De van, csak akarni kell elindulni rajta! Ha te véget vetsz az életednek, neked már nem fáj, de a családodnak, a barátaidnak okozod vele a legnagyobb bánatot. Amy-t hagyjuk békében nyugodni, épp elég, ha a hozzátartozói megtudják mi okozta a halálát és szerintem ez pont hogy csak rájuk tartozik!
2011. július 29. 00:24
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (misssha @ 2011.07.28. 20:53)
kicsit kezd elegem lenni, inkább végig sem olvasom. remélem nem ugyanaz lesz mint Michael Jacksonnal, hogy halála után lesz igazán híres, és utána lesz hirtelen mindenki Amy rajongó, és az összes dala a rádióban fog szólni.
Nem azért, mert én tiszteltem és tényleg tehetséges, de már meghalt. Miért nem lehet szegényt békénhagyni már? Miért kutatják ennyire hogy ki mikor hol mit csinált kivel hogyan stb...
nem a cikkel van bajom, hanem a többi emberrel akik nem hagyják békén az emlékét.
Nem azért, mert én tiszteltem és tényleg tehetséges, de már meghalt. Miért nem lehet szegényt békénhagyni már? Miért kutatják ennyire hogy ki mikor hol mit csinált kivel hogyan stb...
nem a cikkel van bajom, hanem a többi emberrel akik nem hagyják békén az emlékét.
MJ a halála után lett igazán híres?
Azzal pedig ebben az esetben SEM értek egyet, hogy most ismerik el igazán. Nem véletlen kapott Grammyt, azt általában nem csak úgy osztogatják. Rengetegen szerették, amég élt. Én is szerettem és megvédtem a mocskolódó cikkeknél/hozzászólásoknál. És akik IGAZI rajongók, azok nem attól lettek azok, hogy meghalt. Az más, hogy vannak olyanok, akik eddig szidták, mostmeg sajnálatból/divatból bejelölik kedvencnek. Higgyétek el, ezek ki is fogják törölni 1-2 hónapon belül. Ez nem rajongás és nem elismerés. De nagyon sok igazi rajongója van, aki nem most szerette meg. Most szerintem nem az a mérvadó, hogy Starityn a 10-15 éves korosztály (mert ugye főként ez a korosztály csinálja ezt) mikor jelöli be. Aki elismert, az pont nem csak ezáltal a korosztály által lesz elismert, mert az sz.rt sem ér. Azon meg hatalmasakat röhögök, hogy Michaelről meg ilyen kaliberű emberekről úgy írnak egyesek, mintha haláluk előtt senkik lettek volna, akik senkit nem érdekelnek. Akik ilyeneket állítanak azokról látszik messziről, hogy abszolút nincsenek képben, CSAK az épp most zajló évvel és a tinédzserkorosztállyal kapcsolatban. Michael IS és a többi ilyen művész is életükben is hatalmas sztár volt. Teltházas stadionok, tömeghisztéria, stb., ezt már leírtam egy másik cikknél. Most az, hogy a divatolós tinédzserek nem foglalkoztak vele és nem lehetett mindennap látni a TV-ben az kit érdekel? Akik életében szerették, azok legalább tényleg szerették (és ez Amyre is vonatkozik) és nem csak divatolásból. Már pedig voltak egy páran. Akik a halála után/miatt szerették meg, azoknak nagy része pedig már le is kattant róla jó hamar.
ToToval pedig teljes mértékben egyetértek. Ezeknek a híreszteléseknek nem lehet hinni. Bárki kitalálhatná, hogy ő bizony tudni véli, hogy ez meg ez történt. Minden híresség halála után van elég sok nagyon okos és jól értesült ember, aki teljesen pontosan tiszában van azzal, hogy miért és hogyan is történt a dolog. Jaa, hogy mégsem? Csak találgatnak, mert nem bírják azt, hogy nem kapnak hivatalos magyarázatot, ezért kitalálnak egyet? Akkor miről beszélünk? Netes/pletyalapos hülyeség az egész. Valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi is történt. A legtöbb híresség halálánál ez a helyzet. Megy a találgatás, de nem tudják az igazi történéseket illetve okokat. És nem is fogják. De szerintem nem is tartozik igazából másra. Oké, az ember kíváncsi, de az ötven féle változat, ami mind unatkozó, tudatlan emberek agyszüleménye, teljesen fölösleges és a legkevésbé sem hiteles/komolyan vehető.
Aki pedig unja az Amys cikkeket, az ne olvassa. El kell fogadni, hogy ez van. Minden híres ember halálánál ez van, folynak a találgatások, igaz és -többségben- hamis információk, nyilatkozatok, stb. Nem csak nála van így. És valakiket pedig érdekelnek ezek a cikkek, nekik nem túlzás. Úgyhogy nagyon egyszerű: Ha nem érdekel, nem olvasod. (ez nem neked szólt, hanem általánosságban)
2011. július 29. 00:35
|
|
KókuszBombaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 156569 offline
|
Hát ezt már senki sem mondhatja meg 100 %-ig, ennél fogva engem nem is nagyon izgat. Ami jobban motoszkál bennem, hogy miért nem hagyják szerencsétlent békén... A családtagjait még megértem, de nekünk - rajongóinak - gyakorlatilag lényegtelen, hogy miért halt meg. A lényeg, hogy elment... szomorú, de ez van
Változtatni már úgysem lehet rajta. :/
2011. július 29. 00:37
|
|
KókuszBombaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 156569 offline
|
Ja, arról nem is beszélve, hogy ha direkt volt, akkor pláne hiába papolunk rajta... ezesetben nem véletlen tette, és így boldog
2011. július 29. 00:38
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
R.I.P Amy!
2011. július 29. 01:26
|
|
morcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 113 Csatolások: 7 Azonosító: 91307 offline
|
Azt is mondják, hogy 3 hete teljesen tiszta volt, nem is ivott, és mivel egyik napról a másikra szokott le az italról az elvonás miatt halt meg, mivel a szervezete nagyon le volt gyengülve..... Hát, bárhogy is van, sajnos már nem jön vissza soha többé. Én azt szeretném hinni, hogy ha már meghalt, akkor nem az elvonási tünetek okozta kínok között, hanem hirtelen történt. Nyugodj békében Amy, és találd meg a boldogságod odafönt, amit mindig is kerestél.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 29. 01:38
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
@morcika:
Az a furcsa a kommented első egy mondatával, hogy Amyről készült július 12-i paparazzi képeken tényleg nem úgy tűnik, hogy be volt nyomva bármivel is:O
Nyugodj békében, Amy! Remélem egy szebb helyen vagy most!
Az a furcsa a kommented első egy mondatával, hogy Amyről készült július 12-i paparazzi képeken tényleg nem úgy tűnik, hogy be volt nyomva bármivel is:O
Nyugodj békében, Amy! Remélem egy szebb helyen vagy most!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.