Amy Winehouse szándékosan túladagolta magát?
2011. július 28. 21:03
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
istenkém...
2011. július 28. 21:04
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
Eszter655 ugyanezt akartam énis írni egyetértek! ://
2011. július 28. 21:04
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
Kedves, Amber Angel!
Amy Winehouse egy sikeres, és elismert, ötszörös Grammy-díjas énekesnő volt...
2011. július 28. 21:06
Ki tudja mi az igazság?
Amy meghalt ezen már nem lehet változtatni...
Amy meghalt ezen már nem lehet változtatni...
2011. július 28. 21:10
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Idézet (vercsu9612 @ 2011.07.28. 21:04)
Kedves, Amber Angel!
Kedves, vercsu9612!
Egy szóval sem írtam, hogy nem volt sikeres, vagy azt, hogy nem volt elismert. Csak azt, hogy a legtöbben most értékelik őt, és most figyelnek fel rá, mivel meghalt.
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
ezt már sajnos nem tudjuk meg
R.I.P
Szegénynek holtában sincs nyugta. Mindennap jönnek róla a cikkek és a legtöbben csak találgatások folynak az okokról. Míg élt is szinte mindig csak a függőségeiről beszéltek, legalább most, hogy már nincs köztünk és nincs megerősítve, hogy valóban drogok végeztek vele - bár ez a legvalószínűbb - emlékezzünk meg róla úgy, mint egy tehetséges emberről. Idővel minden bizonnyal kiderül majd, pontosan mi okozta korai halálát, de erre még várni kell. Legalább addig ne hánytorgassuk a témát.
2011. július 28. 21:12
szerintem előbb-utóbb sajnos úgyis belehalt volna ha nem áll le a droggal
2011. július 28. 21:13
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
Amber Angel
én sajnos régebben Michael Jacksonnnal jártam így.
mivel nem az én korosztályomhoz "való" a zenéje nem is ismertem..sajnos csak a halála után ismertem meg őt..azóta millió képem/DVD-m könyvem van róla
sok mindenkitől kaptam az ívet emiatt..de akkor is nagy kedvencem marad
én sajnos régebben Michael Jacksonnnal jártam így.
mivel nem az én korosztályomhoz "való" a zenéje nem is ismertem..sajnos csak a halála után ismertem meg őt..azóta millió képem/DVD-m könyvem van róla
2011. július 28. 21:19
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Jesszusom nem igaz! ennyi tisztelet sincs egyesekben? Meghalt akkor mért nem lehet békén hagyni szegény szerencsétlent? Had nyugodjon békében, nem kell háborgatni.
2011. július 28. 21:21
Jajj hagyjátok már békében nyugodni Amyt.Mindenkit megrázott hír.Akár drogozott akár nem mindenki szerette.Én nagyon sajnálom:(

Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: