Rákóczi Feri és Majka volt az ÖsszeEsküvők műsorvezetőpárosa. A legújabb hírek viszont arról szólnak, hogy Majka helyett Peller Mariann lesz Feri társa.
A teljes cikkhez kattints ide!
Majka repült a TV2-től
2011. július 28. 18:51
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Ideje volt. Rémes műsorvezető, egy nagy nulla
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2011. július 28. 18:56
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
jajj végre azzal a seggdugacs fejével olyan egy bunkó és amúgy nem is vicces!
2011. július 28. 19:02
Végre!!Utáltam őt mindig is.Nagyon nem szimpatikus,és szerintem műsorvezetőnek is pocsék!!!Mariannt sokkal jobban szeretem és tehetségesebbnek is tartom.Jobb lesz Majka nélkül.Így végre már jó műsorvezetők lesznek a Tv2-n!!!
2011. július 28. 19:02
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Majka amit a Nagy Duettben művelt, az egyszerűen borzalmas volt. Aztán a Szépségkirálynőben annyira alulmúlt mindent, nem csodálom hogy kirúgták.
Peller Mariannt sem tartom nagyon sokra, viszont Majkánál fényévekkel jobb műsorvezető lenne.
Peller Mariannt sem tartom nagyon sokra, viszont Majkánál fényévekkel jobb műsorvezető lenne.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2011. július 28. 19:04
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Elrepülhetne az országból is.
2011. július 28. 19:05
Azért marianntól azért ez nem jó pont majkának gyereke lesz és kell anyagi forrás .
2011. július 28. 19:09
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Twilight6: azon a banános smiley-n szakadtam 
amúgy én is örülök neki, 1 vicces beszólása se volt, csak erőlködött -.-' pont úgy mint az a rákóczi. sztem balázst meg vadon janit akarták utánozni.. álmodik a nyomor
majkát amúgy se birom, végülis nem is rappel jól, és hogy lett sztár? valóvilágból... ez mindent elárul
amúgy én is örülök neki, 1 vicces beszólása se volt, csak erőlködött -.-' pont úgy mint az a rákóczi. sztem balázst meg vadon janit akarták utánozni.. álmodik a nyomor
majkát amúgy se birom, végülis nem is rappel jól, és hogy lett sztár? valóvilágból... ez mindent elárul
2011. július 28. 19:11
Bírom Majkát,de Mariannt még jobban,szerintem nagyon tehetséges,és szép. Nem is értettem,hogyan rúghatták ki az előző munkahelyéről. Örülök,hogy visszatér a képernyőre
2011. július 28. 19:18
Szerintem Mariann sokkal jobb műsorvezető mint Majka.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.