Demi végre jó példaképnek látja magát
2011. július 28. 21:46
|
|
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline
|
Nekem ő a példaképem, és nagyon örülök, h így látja a dolgokat.
Kevés olyan sztár van akinek számít mások érzése és problémája is. Nagyon szeretem többek között emiatt is
Így tovább Demi <3 ^-^
Így tovább Demi <3 ^-^
2011. július 28. 21:50
|
|
bernadett99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 154330 offline
|
Hajrá Demi!!!!!!!!!!!!!!!!!<3 <3
2011. július 28. 21:58
Tényleg? Örülök, ha ő így érzi. Csak mert szerintem továbbra is egy hulladék :'D
2011. július 28. 22:02
"Végre úgy érzem, hogy képes vagyok hatni az emberekre, én vagyok az inspirációjuk"
Nekem Demi dala a Skyscraper adott erőt, hogy fogyjak. Lehet, hogy ez furcsa lehet nektek..
Esténként ha rosszul éreztem magam, csak beraktam a Skyscrapert és kisírtam magamból mindent ami bántott, vagy elszomorított. Amikor megláttam még hetekkel ezelőtt a bikinis képét, azt mondtam: ez igen, na ő egészséges, csinos! Ilyen akarok lenni, nem kell nekem pár centis derék és kiálló csontozat, már attól boldog lennék ha úgy néznék ki mint ő! Persze nem vagyok olyan túl nagydarab, de nekem akkor is jól esett, hogy végre egy ilyen példát láttam és állíthattam magam elé!
Köszönöm, Demi..
Nekem Demi dala a Skyscraper adott erőt, hogy fogyjak. Lehet, hogy ez furcsa lehet nektek..
Esténként ha rosszul éreztem magam, csak beraktam a Skyscrapert és kisírtam magamból mindent ami bántott, vagy elszomorított. Amikor megláttam még hetekkel ezelőtt a bikinis képét, azt mondtam: ez igen, na ő egészséges, csinos! Ilyen akarok lenni, nem kell nekem pár centis derék és kiálló csontozat, már attól boldog lennék ha úgy néznék ki mint ő! Persze nem vagyok olyan túl nagydarab, de nekem akkor is jól esett, hogy végre egy ilyen példát láttam és állíthattam magam elé!
Köszönöm, Demi..
2011. július 28. 22:19
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
végre *.* 
Demi <3
Demi <3
2011. július 28. 22:32
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
eddig is az volt csak nem vette észre!
2011. július 28. 22:36
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Hajrááá Demi.: D nekem is nagyott nőtt a szememben az elmúlt hónapok alatt *-*
2011. július 28. 22:43
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Szép amit mondott, de úgy gondolom, a gyerekeknek nem feltétlen egy felkapott Disney-sztárrt kéne a példaképének tartania, hanem valaki olyat, aki tett is le az asztalra. Akinek van karrierje - emellett tiszta életet is él. De ez csak az én véleményem.
2011. július 28. 23:11
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
"Érzem, hogy nagyobb célom van ezen a Földön annál, hogy színésznő vagy zenész legyek. Úgy gondolom, kapcsolatot kell teremtenem az emberekkel, olyan gondokról kell velük beszélnem, amelyekről nem sok ember szeretne"
nagyon tetszik tőle ez a mondat♥ örülök,hogy így látja,ez is valami....
nagyon tetszik tőle ez a mondat♥ örülök,hogy így látja,ez is valami....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: