Demi végre jó példaképnek látja magát
2011. július 28. 19:21
Örülök hogy végre ő is példaképnek látja magát.Fantasztikus lány,remélem mindig ilyen erős marad.
2011. július 28. 19:22
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Meg amúgy is, miért kell kitörni a Disney-világból? Mint ahogy Miley vagy Zac is próbál? pl.: ott van Ashley Tisdale. vagy ha már itt vagyunk, Demi is olyan.
miért olyan nagy szégyen ha valaki a Disney által lett híres? miért kell elfelejteni hogy honnan származnak? azért mert akkor jókislányok maradnak örök életükre? szerintem ez nem igaz. nem attól lesz valaki felnőtt hogy kihívóan öltözik meg 18 karikás klipet csinál. az inkább éretlen felnövés. sőt, az sokkal gyerekesebb, mert az jön le, hogy lázad, mint egy tini.
Hanem ha megkomolyodik, akkor már tényleg felnőtt. És Demi is ilyen. De mégsem tagadja meg hogy honnan jött. Mert a Disney nélkül Miley se lenne ott ahol van, de úgy látszik nem nagyon akarja értékelni.
na ez nem nagyon tartozik ide, saját megjegyzés/vélemény volt
miért olyan nagy szégyen ha valaki a Disney által lett híres? miért kell elfelejteni hogy honnan származnak? azért mert akkor jókislányok maradnak örök életükre? szerintem ez nem igaz. nem attól lesz valaki felnőtt hogy kihívóan öltözik meg 18 karikás klipet csinál. az inkább éretlen felnövés. sőt, az sokkal gyerekesebb, mert az jön le, hogy lázad, mint egy tini.
Hanem ha megkomolyodik, akkor már tényleg felnőtt. És Demi is ilyen. De mégsem tagadja meg hogy honnan jött. Mert a Disney nélkül Miley se lenne ott ahol van, de úgy látszik nem nagyon akarja értékelni.
na ez nem nagyon tartozik ide, saját megjegyzés/vélemény volt
2011. július 28. 19:24
Amiota ismerem mint sztárt azota felnézek rá , mert tényleg egy igazi példakép . Imádom ♥
2011. július 28. 19:27
|
|
Fergie97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 326 Csatolások: 28 Azonosító: 141036 offline
|
Nekem mindigis ő volt a példaképem ma is az és ez után is ő lesz Iszonyú büszke vagyok rá hogy feltudott állni a kudarcok után meg gyógyult és most újult erővel tud dolgozni IMÁDOM
2011. július 28. 19:29
|
|
Fergie97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 326 Csatolások: 28 Azonosító: 141036 offline
|
* és hogy ugyanaz aki régen volt ha nem is teljesen de megtanulta elfogadni magát úgy ahogy van és nincs már ez az önmarcangolás mert régen ezt csinálta
2011. július 28. 19:38
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Demi imádnivaló lány,kedves,és tényleg inspiráló személyiség-a Skyscraper pedig egy fantasztikus dal.Nagyon örülök,hogy végre jó példaképnek tartja magát.
2011. július 28. 19:39
|
|
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline
|
de aranyos:)
jó lenne, ha tényleg csak azok az emberek éreznének így, akik megérdemlik, és akiknek tényleg van tehetségük... neki van, de hány olyan ember szokott ilyeneket nyilatkozni...
jó lenne, ha tényleg csak azok az emberek éreznének így, akik megérdemlik, és akiknek tényleg van tehetségük... neki van, de hány olyan ember szokott ilyeneket nyilatkozni...
2011. július 28. 19:40
Becsülöm a munkáját. Tényleg sokat változott. És hiszem (tudom), hogy csodálatos nő lesz belőle. Demi ♥
2011. július 28. 19:40
Demit napról napra jobban szeretem tényleg sikerült erősnek maradnia és segít másokon ez kedves tőle
2011. július 28. 19:59
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Szerintem nem ő az ideális példakép.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: