2011 a szakítások éve
2011. július 28. 19:36
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
A Jennifer és Marc párost sajnálom, illetve még talán Zanessát. Joe Jonast inkább szóra sem méltatom. Legyen elég annyi, örülök, hogy végre nem ő dobta csajt (Demit és Taylort is ő dobta ki), hanem Ashley volt olyan okos és ügyes, hogy lekoptatta a gyereket
2011. július 28. 19:40
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Joe Jonas....jajj...ő neki egy év sem telik el,már dobja "kedvesét" telefonon,e-mailbe....
Én legjobban Zac-Vanessa párost sajnálom,aztán Jennifer Lopezéket...annyira rossz,előbb utóbb minden véget ér.
Én legjobban Zac-Vanessa párost sajnálom,aztán Jennifer Lopezéket...annyira rossz,előbb utóbb minden véget ér.
2011. július 28. 19:42
Külsőre szerintem a 2 HSM-es gyerek illik össze, a többit meg nem tudom 
Joe Jonas és Ashley Green kapcsolatáról meg annyi,hogy számítani lehetett rá,hogy Green fogja dobni a Jonas-t
Joe Jonas és Ashley Green kapcsolatáról meg annyi,hogy számítani lehetett rá,hogy Green fogja dobni a Jonas-t
2011. július 28. 19:42
|
|
vonnieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 140574 offline
|
bocsi, de kihagyhatatlan volt, mivel mindenhonnan ezt folyt, most mégis sincs itt! :$
Egyébként Zac és Vanessa volt a kedvencem, és JLo-ék...
De az tuti hogy Jonas-ficsur románcának és se adtam túl sok időt, nem is voltak a kedvenceim...
Egyébként Zac és Vanessa volt a kedvencem, és JLo-ék...
De az tuti hogy Jonas-ficsur románcának és se adtam túl sok időt, nem is voltak a kedvenceim...
2011. július 28. 20:00
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
ez van
2011. július 28. 20:02
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Ez van
2011. július 28. 20:14
szerintem közülük Vanessa és Zac illetek legjobban össze,de persze mindenkit sajnálok :/
2011. július 28. 20:24
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
hát sajnos... Zac-et és Nessát különösen sajnálom.
Véleményem szerint Zac jó hatással volt a lányra...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: