Jennifer Lopez 6,5 milliárdért zsűrizik
2011. július 28. 22:34
|
|
Romillyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.01. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 150348 offline
|
Eddig valahogy nem volt bajom vele. Nem vagyok irigy, de ez már túlzás. Kezd tényleg nagyon beképzelt lenni. És lehet tájékozatlan vagyok, de nem szoktam hallani, hogy jótékonykodna.
2011. július 29. 12:23
|
|
melcsy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150312 offline
|
ennyiért még én is zsűriznék.
2011. július 29. 12:31
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Ez rengeteg pénz... Láttam, hogy az előttem hozzászólók közül néhányan azon tűnődött, hogy bír elkölteni ennyi pénzt Jen. Először én is erre gondoltam, de utána beugrott, hogy azért amikor felvonul a vörös szőnyegen a ruha, smink, haj nem 2 forintba kerülhet... Meg persze gondolom jól is éli az életét.
2011. július 29. 13:23
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
csak azért hogy véleményt mondjon valakikről?
és még a tv-ben is benne lehet
és még a tv-ben is benne lehet
2011. július 29. 13:24
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
igaza van x maite x -nek.a sztárokat nem lehet 1 ugyanojan ruhában látni 2 szer
2011. július 29. 15:44
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Nemrég azt olvastam egy újságban, hogy kezdetben "csak" 20 millió dollárt kért. Azt nem akarták megadni neki, és azt mondták gondolja át. Amikor újra leültek tárgyalni, azt mondta: átgondoltam. Most egész Amerika rám figyel, rólam akar hallani.(Értsd: a válása miatt falják a vele kapcsolatos híreket az emberek) Jelentősen növelem a nézettséget, jól jártok velem. Annyit akarok, mint az elődöm.
Ezek szerint bejött neki? Félelmetes, hogy egyesek hogy tudnak mindenből tőkét kovácsolni!
Ezek szerint bejött neki? Félelmetes, hogy egyesek hogy tudnak mindenből tőkét kovácsolni!
2011. július 30. 14:05
A válás után biztos ráfér a bankszámlájára ez a "kis" pluszpénz
2011. augusztus 01. 22:09
Én is írtam egy hasonló cikket JLo-ról, de valamiért nem rakták ki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: