Gyönyörű ezen a képen.
Jennifer Lopez 6,5 milliárdért zsűrizik
2011. július 28. 18:21
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Hát... kicsit nem túl sok JLO? én szeretem de minek neki ennyi pénz? így is nagyon sok pénze lehet..
de azért gratulálok hozzá.
Gyönyörű ezen a képen.
Gyönyörű ezen a képen.
2011. július 28. 18:28
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Uramisten? 
Mennyi?
De azért gratulálok hozzá!
Mennyi?
De azért gratulálok hozzá!
2011. július 28. 19:06
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Szerintem ez nem reális ár. Nagyon nem. O.O
2011. július 28. 19:07
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Hát nagyon megerőltető munka lehet ott ülni és emelgetni a pontozótáblát ... de azért gratulálok hozzá
2011. július 28. 19:28
Hol lehet ennyi pénzt elkölteni, sosem értettem...
2011. július 28. 19:42
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
1. Papíron még nem váltak el, csak Jennifer júl. 15-én bejelentette, hogy véget vetnek a házasságnak. (Kettejük nevében beszélt, de mint azóta kiderült, ő akart elválni.)
2. Marc Anthony egyáltalán nem éli boldogan az életét.
Aki ismeri, már a colombiai koncerten is észrevehette, hogy nagyon összetört. Megtartotta ugyan a koncertet - hiszen ő profi és a shownak mennie kell! - csókokat dobált a közönségnek, de messze nem hozta azt a formát, és kirobbanó jókedvet, amit megszokhattunk tőle.
Azóta pedig bezárkózott. Épp a tegnapi nap folyamán jelent meg a latin sajtóban több cikk is arról, hogy a családja és a barátai mennyire aggódik érte: semmit nem akar csinálni, mély depresszióba esett, sokat sír, hiányoznak neki a gyerekei (már nagyon régen találkozhatott velük) és persze Jennifer, akibe 14 éve változatlanul szerelmes. Nem tudja elképzelni az életet nélkülük.
A helyzet igen aggasztónak tűnik, csak remélni lehet, hogy kilábal ebből a válságból, és nem csinál valami égbekiáltó butaságot.
2. Marc Anthony egyáltalán nem éli boldogan az életét.
Aki ismeri, már a colombiai koncerten is észrevehette, hogy nagyon összetört. Megtartotta ugyan a koncertet - hiszen ő profi és a shownak mennie kell! - csókokat dobált a közönségnek, de messze nem hozta azt a formát, és kirobbanó jókedvet, amit megszokhattunk tőle.
Azóta pedig bezárkózott. Épp a tegnapi nap folyamán jelent meg a latin sajtóban több cikk is arról, hogy a családja és a barátai mennyire aggódik érte: semmit nem akar csinálni, mély depresszióba esett, sokat sír, hiányoznak neki a gyerekei (már nagyon régen találkozhatott velük) és persze Jennifer, akibe 14 éve változatlanul szerelmes. Nem tudja elképzelni az életet nélkülük.
A helyzet igen aggasztónak tűnik, csak remélni lehet, hogy kilábal ebből a válságból, és nem csinál valami égbekiáltó butaságot.
2011. július 28. 19:43
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Jennifer egy világsztár-eddig is milliárdos volt, ezt az összeget még a nézettségéért sem fizetném még neki.Azért kicsit kevesebbet is kérhetett volna,de hát Jen tudja...Különben Miah-val értek egyet.
2011. július 28. 19:55
Hát igen én ezen nem lepődök meg,amúgy is unszimpatikus volt számomra.Én a fejesek helyében jól bemutattam volna neki
2011. július 28. 20:58
|
|
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline
|
Nagyon beképzelt lett azóta hogy újra csúcson van..
Nem hittem volna hogy eddig süllyed,pedig nagyon tehetséges színésznő,és énekesnő is egyben,de úgy látom nem elég neki a szép család,és az hogy jó az élete...
Nem hittem volna hogy eddig süllyed,pedig nagyon tehetséges színésznő,és énekesnő is egyben,de úgy látom nem elég neki a szép család,és az hogy jó az élete...
2011. július 28. 21:37
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
dejóneki
2011. július 28. 21:39
és megint előjött rajtam az a fel mint a lottóreklámokba:MENNYI???????????????????????
hova a büdös francba lehet elkölteni azt a pénzt,ha van háza kocsija meg pénze...remélem azért mindet (ha nem is mindet akkor csak a negyedét) odaadja valami éhező gyerekeknek,vagy valamilyen hasznos célra.......
hova a büdös francba lehet elkölteni azt a pénzt,ha van háza kocsija meg pénze...remélem azért mindet (ha nem is mindet akkor csak a negyedét) odaadja valami éhező gyerekeknek,vagy valamilyen hasznos célra.......
2011. július 28. 21:56
Ó... hatésfél milliárdot kap azért, hogy közölje másokkal, hogy bénák. Hol lehet feliratkozni erre az állásra??
2011. július 28. 22:25
Taurilla ha megtaláltad hogy hol lehet feliratkozni,szóljál már nekem is!!!
2011. július 28. 22:29
Petrashcen
Rendben, de ha én öltöm be az utolsó helyet, majd azt füllentem hogy csak szép, okos, ügyes, kedves embereket vesznek fel! : DD
Rendben, de ha én öltöm be az utolsó helyet, majd azt füllentem hogy csak szép, okos, ügyes, kedves embereket vesznek fel! : DD
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: