Starity

Jennifer Lopez 6,5 milliárdért zsűrizik

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 28. 16:08 #81
- törölt felhasználó -    
Különben egyre pofátlanabb ez a nő. Csak nekem tűnt fel?! blink.gif JLO-t én mindig is nagyra tartottam, hiszen nagyon régóta a szakmában van. Amikor kicsi voltam, a Let's get loudra mindig táncoltam, viszont az utóbbi időben én is nagyon nagyot csalódtam benne. Az On the floor száma nagy kedvencem még mindig, annak ellenére, hogy tulajdonképpen az egész egy kopi. Úgy voltam vele, hogy kopi, de amikor megnéztem pár On the floor fellépést, hát dobtam egy hátast, hogy ez a nő mennyire, de mennyire nem tud énekelni. blink.gif Nem voltam rest, előkerestem nektek az egyik fellépését, amiben erőlködik egy sort, énekelni nem tud, de azért csinálnak minden fellépésénél egy nagy showt, hátha az eltereli a figyelmet a nagyszerű énektudásáról:
Jennifer Lopez - On the floor (LIVE - American idol)
Ezmijez?! Most komolyan? Ő énekel?! Ez nektek éneklés?! Ez a nő is kb. ugyanolyan, mint a többi énekelni nemtudó énekesnő. blink.gif A hangja fel van javítva, előadni nem tud és valamit énekel, de talán minden huszadik hangot találja el. Nálam JLO kb. itt ásta el magát. Manapság annyira megerőltető, hogyha valakinek az a szakmája, hogy énekes, akkor tudjon énekelni?! Elvárjuk azt, hogy egy fodrász tudjon hajat vágni vagy egy szobafestő tudjon falat festeni. Ez minden, de nem jó és nem tehetséges. Én is csak döbbenten állok, hogy hol van a mai zeneipar? Még a nagy nevek sem tudnak énekelni! Már lassan az is nagy kérés, sőt már az nagy kérés, ha egy énekesnek mondott valaki, azért tudja már előadni magát élőben. Régen azok énekeltek, akik tudtak, de JLO valóban sem a színészetben, sem az éneklésben nem tehetséges. Ráadásul bőr is van a képén 34 millió dolcsit elkérni csak azért, hogy a nulla énektudásával kritizálhasson olyanokat, akik lazán felül múlják őt is és a teljesítményét is. Más ember a negyedét sem keresi meg egész élete alatt, mint amennyit ő kér csak ezért a műsorért. Konkrétan az esküvős dolognál is ki voltam akadva. De tudjátok pénzből sosem elég. Ez a szomorú.
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2011. július 28. 16:10 #82
ani15
ani15
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 132600
hát szép összeg:)
2011. július 28. 16:16 #83
- törölt felhasználó -    
ez nekis összeg ennyiért én is elválallnám tongue.gif
2011. július 28. 16:19 #84
szabinaa98c
szabinaa98c

StátuszBTR <3
Hozzászólás: 636
Csatolások: 34
Azonosító: 143007
Holly Keller sznetem is egyre pofátlanabb
2011. július 28. 16:27 #85
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
nem semmi
2011. július 28. 16:29 #86
lillu.
lillu.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 411
Azonosító: 124669
Holly Keller teljesen egyetértek! én is eddig nagyra tartottam , de most már egyre unszimpatikusabb , és csak arról van szó , hogy hol mennyiért mit vállal el..persze minden összegnél a fejemet fogom. például egy szót sem látok adakozásról.. nem azért , de én ezt tenném ha ennyi pénzem lenne.ennek tetejében még énekelni sem tud. és valóban "Ráadásul bőr is van a képén 34 millió dolcsit elkérni csak azért, hogy a nulla énektudásával kritizálhasson olyanokat, akik lazán felül múlják őt is és a teljesítményét is." ezzel a nagy pofátlansággal egyre több rajongót fog veszíteni.
2011. július 28. 16:32 #87
- törölt felhasználó -    
Lehet, h pofátlanság, de ha jótékony célra költi, nem érdekel. Viszont szinte biztos vagyok abban, h nem fogja sad.gif
Mi van veled, JLO?
2011. július 28. 16:34 #88
ciccmicc44
ciccmicc44
lucid dream(er).

Státuszthere is no Hell. do whatever you want
Hozzászólás: 3552
Csatolások: 162
Azonosító: 144878
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.28. 13:44)
ciccmicc44: Azért ő se senki, gondolj bele mekkora világsztár. Szerintem simán megérdemli, hogy ennyiért "üljön a popján" és kritizáljon.

Jó, tényleg, elismerem, tényleg tehetséges, de gondolj már bele! 6, 5 milliárd! Az rengeteg pénz! Mert ha még 6.5 millió lenne, akkor oké, de milliárdos összegről beszélünk, ráadásul ő egyáltalán nem szorul ennyi pénzre.
2011. július 28. 16:38 #89
Lordi Angel
Lordi Angel
Hozzászólás: 1579
Csatolások: 323
Azonosító: 126872
nem semmi
2011. július 28. 16:40 #90
avrildemihayley
avrildemihayley
visszatérő vendég

StátuszWhat the hell?!
Hozzászólás: 117
Azonosító: 140971
hát ne haragudjatok, de annyira nincs jó hangja sztem :\
2011. július 28. 16:41 #91
Bogecco
Bogecco
Bonbon Baby

StátuszBogecco most valamiért nem fogja beállítani a státuszát
Hozzászólás: 1596
Csatolások: 1604
Azonosító: 132038
Biztos szüksége van a pénzre ,amúgy is olyan kevés van neki nevet2.gif nevet2.gif
2011. július 28. 16:45 #92
- törölt felhasználó -    
ez egy "kicsit" túlzás
2011. július 28. 16:57 #93
- törölt felhasználó -    
nem kis pénz...hát ha ennyit ér nekik Lopez akkor oké smileeee.gif
2011. július 28. 17:01 #94
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.28. 16:08)
Különben egyre pofátlanabb ez a nő. Csak nekem tűnt fel?! blink.gif JLO-t én mindig is nagyra tartottam, hiszen nagyon régóta a szakmában van. Amikor kicsi voltam, a Let's get loudra mindig táncoltam, viszont az utóbbi időben én is nagyon nagyot csalódtam benne. Az On the floor száma nagy kedvencem még mindig, annak ellenére, hogy tulajdonképpen az egész egy kopi. Úgy voltam vele, hogy kopi, de amikor megnéztem pár On the floor fellépést, hát dobtam egy hátast, hogy ez a nő mennyire, de mennyire nem tud énekelni. blink.gif Nem voltam rest, előkerestem nektek az egyik fellépését, amiben erőlködik egy sort, énekelni nem tud, de azért csinálnak minden fellépésénél egy nagy showt, hátha az eltereli a figyelmet a nagyszerű énektudásáról:
Jennifer Lopez - On the floor (LIVE - American idol)
Ezmijez?! Most komolyan? Ő énekel?! Ez nektek éneklés?! Ez a nő is kb. ugyanolyan, mint a többi énekelni nemtudó énekesnő. blink.gif A hangja fel van javítva, előadni nem tud és valamit énekel, de talán minden huszadik hangot találja el. Nálam JLO kb. itt ásta el magát. Manapság annyira megerőltető, hogyha valakinek az a szakmája, hogy énekes, akkor tudjon énekelni?! Elvárjuk azt, hogy egy fodrász tudjon hajat vágni vagy egy szobafestő tudjon falat festeni. Ez minden, de nem jó és nem tehetséges. Én is csak döbbenten állok, hogy hol van a mai zeneipar? Még a nagy nevek sem tudnak énekelni! Már lassan az is nagy kérés, sőt már az nagy kérés, ha egy énekesnek mondott valaki, azért tudja már előadni magát élőben. Régen azok énekeltek, akik tudtak, de JLO valóban sem a színészetben, sem az éneklésben nem tehetséges. Ráadásul bőr is van a képén 34 millió dolcsit elkérni csak azért, hogy a nulla énektudásával kritizálhasson olyanokat, akik lazán felül múlják őt is és a teljesítményét is. Más ember a negyedét sem keresi meg egész élete alatt, mint amennyit ő kér csak ezért a műsorért. Konkrétan az esküvős dolognál is ki voltam akadva. De tudjátok pénzből sosem elég. Ez a szomorú.

Te tulajdonképpen miről beszélsz? Élőben még jobb, mint a felvételen, mert azon szét van mixelve. Csodás hangja van és több, mint egy évtizede énekel, ami nem semmi. Simán megérdemli, hogy ennyi pénzt fizessenek neki, mert ő egy élő legenda és alap, hogy ennyi jár a zsűrizéséért. Hogy írhatsz róla olyat, hogy nulla énektudás? Tisztában vagy azzal, hogy most milyen nagy h*lyeséget mondtál? Jennifer Lopezre azt mondani, hogy nem tud énekelni szinte bűn! Miért akkor ki tud? Aki 1-2 éve "berobbant' valami agyonturbózott f*ssal, ami csak tucc-tucc? Az énekléshez szenvedély és stílus kell, egyedi stílus, ami JLo-nak megvan! Nem tudom, hogy te kit tartasz tehetségesnek, de őszintén szólva nem is érdekel, mert mindenkinek más jön be és ez így is van jól, de azért nem kell fatális túlzásokba esni...
2011. július 28. 17:13 #95
Kokonuth
Kokonuth
visszatérő vendég

Státusz~Aoi, aoi ano sora...~
Hozzászólás: 190
Csatolások: 12
Azonosító: 146549
Ennyi pénzből nagyon, nagyon sok gyerek lakna jól Afrikában.

De persze 6,5 milliárd forintot egy popdívának kell kifizetni, aki a pénz kábé 10%-át majd kegyesen felajánlja valamelyik szeretetszolgálatnak...

Jesszus, gusztustalan faj az ember. :S
1 felhasználónak tetszik: MycySmiley
2011. július 28. 17:15 #96
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2387
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Idézet (Rihannna @ 2011.07.28. 15:24)
Engem nem akarnak véletlenül felkérni? Csak a feléért is zsűrizek ha kell rohog.gif

Én is rohog.gif
2011. július 28. 17:18 #97
- törölt felhasználó -    
miaf@sz? ki ad ennyi pénzt még neki is. apám, ezek után történhet velem bármi is, nem fog éhen halni (főleg ha az eddigi vagyonát még hozzácsatoljuk ehhez az összeghez). na de ez van, bár ezt én sok(k)allom egy kicsit.
2011. július 28. 17:19 #98
- törölt felhasználó -    
az énektudásról meg csak annyit, hogy az american idolos fellépés számomra is csalódás volt.
2011. július 28. 17:38 #99
- törölt felhasználó -    
Rihannna én is elvállalnám rohog.gif
2011. július 28. 17:44 #100
- törölt felhasználó -    
Jól tette! biggrin.gif:D
Ha megadják neki, miért is ne. biggrin.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok