Jlo egy tehetséges előadó, de mindenki tudja, hogy az On the Floor nélkül sehol sem tartana...
Egy igazi énekesnek nem elég, ha csak egy igazán jó száma van (még ha az tényleg nagyon jó is).
Szóval szerintem nagyon körülrajongott azért az egy zenéért, ami jóra sikeredett...
Jennifer Lopez 6,5 milliárdért zsűrizik
2011. július 28. 13:04
2011. július 28. 13:07
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
ciccmicc44 egyet értek! -.-
2011. július 28. 13:44
ciccmicc44: Azért ő se senki, gondolj bele mekkora világsztár. Szerintem simán megérdemli, hogy ennyiért "üljön a popján" és kritizáljon.
2011. július 28. 13:56
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Nem túlzottan értem meg őket.Szüksége van arra a nagy összegű pénzre? Világsztár, mindenki ismeri a nevét, igen, sokat letett az asztalra, de nem érzem úgy, hogy meg kéne neki adni ekkora összeget azért, hogy zsűritagként szerepeljen ott. Persze, az Idol készítői azt nézik, hogy mi lenne jobb és nyereségesebb a műsor forgalmának a növeléséhez, azonban ez szerintem kicsit durva, főleg amiatt, hogy azért JLO se annyira tökéletes, ha élőben énekel. Persze, szép, hogy elvállalta ezt, hogy ő zsűriként fog pontozni, azonban számomra akkor is túl sok azaz összeg, eléggé elkéri az árát azért, hogy ott üljön, ami számomra nem túl szimpatikus. Soha sem szerettem az olyan közéletű sztárokat, akiket csak a pénz hajtott, és mindent sutba dobtak érte. Szerintem ez még a sztárok körében is szégyentelen döntés.
2011. július 28. 14:02
ennyiért még wécét is pucolnék :DDD xdd. nemám : D
2011. július 28. 14:13
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
mennyi??? OMG!
2011. július 28. 14:16
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
miért is ne?
2011. július 28. 14:18
Tényleg megdöbbentő ez az összeg, de azt ne felejtsétek el, hogy ez nem Magyarország, hanem Amerika. Innentől kezdve pedig nem véletlen, hogy belementek, valószínűleg nem vágja a földhöz őket ez az összeg, és még így is bőven megéri nekik. Ugyanakkor nekem sem túlzottan szimpatikus, hogy ennyi pénzt elkér, de mivel nem tudjuk a részleteket, csak amit cikkekben olvasunk, egyáltalán nem biztos, hogy ő harcolt érte... Szeretem JLo-t úgyhogy még nem írnám le ennyiért...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: