Eva Longoria rúdtáncolni tanul
2011. július 28. 12:44
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
sok sikert
2011. július 28. 12:50
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
ő dolga
2011. július 28. 12:56
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Sok siket neki!
2011. július 28. 13:05
"korábban Carmen Electra is küldött neki egy rudat." na ezen akkorát röhögtem,nem tudom mi olyan vicces benne,de nekem elég viccesnek tűnt
hát remélem is,hogy a sorozat kedvéért csinálja,nem pedig "azért"
2011. július 28. 13:47
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Várom már azt a részt
2011. július 28. 13:53
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Én nagyon szeretem a Született Feleségeket, egyik kedvenc sorozatom, és Gabi karaktere a kedvencem. Engem túlzottan nem izgat a jelenet, mert nem pont emiatt nézem a sorozatot, de igazán becsülendő, hogy Eva erőt vett magán, és kérés nélkül meg szeretné tanulni
2011. július 28. 14:24
Ez nagyon jóóó *.* Én is szeretnék majd venni egy sztriptízrudat, mert amellett, hogy nagyon szexi show-t csinálhatsz a párodnak, fizikailag is elég rendesen megdolgoztat. Mondjuk azért elég borsos ára van, ahhoz képest, hogy csak egy rúd. Nah, mindegy, szerintem nagyon jó dolog, hajrá neki, reméljük, hogy nem esik le róla többet
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: