Vége Kim Kardashian karrierjének?
2011. július 27. 18:49
Nem ismerem, de ez szörnyű, ha egy ilyen betegség tönkre vágja a karrierjét!
2011. július 27. 18:53
Inkább ne stresszeljen ezen mert csak rosszabb lesz..
2011. július 27. 18:54
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Regina teljesen igazad van!Sajnálom Kimet!
2011. július 27. 18:57
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
szegény csaj, nem nagyon ismerem de tudom nem szabad kötözködnöm nem is fogok de ehhez hozzá kell szolnom, van szabályzat amit el kéne olvasni ,nem pont ebben a cikkben de vannak ahol olyan szavakkal iletik a sztárokat amivel nem szabdna!! benne van a szabályzatba! még amit Lambika mondott az mondjuk oké mert ő hozzá tette ,hogy szerintem de nem lehet szidalmazni más kedvencét ,ennek semmi köze a cikkhez de valahova le kellett írnom
2011. július 27. 18:58
Pont azért stresszes az élete, mert ennyire meg akar felelni mndenkinek. Sokkal boldogabb lenne, ha kicsit visszavonulna, és nem vállalna magára annyi mindent.
Én sajnálom, biztosan nem könnyű ez a betegség
Remélem, valamennyire tudják enyhíteni a tüneteket.
Én sajnálom, biztosan nem könnyű ez a betegség
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 27. 19:05
Én teljesen át tudom érezni a helyzetét, kiskorom óta ekcémám van, és egyszerűen nem tudom megállni ha rámjön, akkor vakaódzom és ugye azt nem szabadna, és a kezem az ujjaim olyankor foltosak, vörösek, stb. Tudom ez nem pikkelysömör és nem vagyok modell, sem közszereplő, de rettentő kínos tud lenni, hogy láthatja bárki. Szóval sajnálom őt, de attól függetlenül szerintem valahogyan csak el lehet tüntetni nem? annyira nem értek a pikkelysömörhöz elég nekem az ekcéma
2011. július 27. 19:28
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem sajnálom,mert sose szerettem,de azért kiváncsi leszek,hogy mit fog kezdeni az életével,ha derékba törik a karrierje(márha bekövetkezik ez).elvégre tényleg a testéből él(nem rosszra gondolni).a pikkelysömör nagyon durva dolog szerintem,láttam olyat élőben,szemtől-szembe,és akérmennyire próbáltam nem azt nézni,akaratlanul is megbántottam vele az illetőt...
2011. július 27. 19:55
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
Ismét megmutatkozott sok kommentben milyen együttérző típus is a magyar ember. {És még mielőtt valaki komolyan venné elárulom, hogy ez ironikus megjegyzés volt.} Személy szerint én sajnálom, nagy lelki trauma lehet ez számára.
2011. július 27. 20:08
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Én nem szeretem Kimet.. De attól még sajnálom, mert a pikkelysömör nem túl jó dolog :||
2011. július 27. 20:09
nagyon sajnálom :/
én tudom hogy milyen lehet, az én apukám 30éves kora óta "szenved" ebben, de kitudta kezeltetni magát, úgy hogy egyáltalán nem látszik meg. szóval ha Kimnek van pénze kezelésekre, akkor tovább élhet normális életet...
én tudom hogy milyen lehet, az én apukám 30éves kora óta "szenved" ebben, de kitudta kezeltetni magát, úgy hogy egyáltalán nem látszik meg. szóval ha Kimnek van pénze kezelésekre, akkor tovább élhet normális életet...
2011. július 27. 20:09
ez egy gyógyíthatatlan betegség, de viszont lehet kezelni...
2011. július 27. 20:13
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
Hát majd másból fog megélni, az igazi rajongók ígyis-úgyis szeretni fogják ... De azért sajnálom, ha meg nem stresszel tovább, akkor nem lesz több rajta, bár az ilyenkor is elég nehéz..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.