Crystal Harris: „Két másodperc volt a szex”
2011. július 27. 17:52
fuuuuuj azért ilyenek nem kellett volna neki mondani
2011. július 27. 17:57
Atyaég, ez a nő egyszerűen olyan mértékben bunkó, hogy az elképesztő
Attól még, hogy igaz, amit mond, azért ilyeneket nem kéne kikotyognia. Egyrészt azért, mert senki sem kíváncsi a nemi életére, másrészt pedig azért, mert mit várt egy nyolcvan éves öregembertől? Hogy majd új lepedőakrobatikai fortélyokat mutat be neki, amikor éppen, hogy mozogni tud a szerencsétlen? Én nem szeretem Hugh Hefnert, és szerintem nem helyes, hogy 20-25 éves lányokkal tesz kénye-kedvére, amit akar, csak mert ő a nagy Hugh Hefner, de azért álljon már meg a menet, mit képzel magáról ez a csaj? Hef is csak ember, és már megöregedett. Szánalmas ez a nő.
2011. július 27. 18:09
Tessék Heff teljesen megbízott benne. És ezt kapja vissza azért mert anno kivolt ny**lva a segge is.
Milyen nő ez már? Tudta hogy ez öreg ember nem tud úgy teljesíteni de azért még is vele volt!Számomra érdekes,hogy csak most tálal ki és hogy ez a nő ennyire aljas!Vannak bizonyos intim dolgok amiket nem szoktak emberek közhírré tenni.Nagyon buta nőcske.Kis senki Heffhez képest.Jól lehúzta Heffet ezzel az idióta és éretlen kijelentésével.
Milyen nő ez már? Tudta hogy ez öreg ember nem tud úgy teljesíteni de azért még is vele volt!Számomra érdekes,hogy csak most tálal ki és hogy ez a nő ennyire aljas!Vannak bizonyos intim dolgok amiket nem szoktak emberek közhírré tenni.Nagyon buta nőcske.Kis senki Heffhez képest.Jól lehúzta Heffet ezzel az idióta és éretlen kijelentésével.
2011. július 27. 18:21
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
jesszus-.- gáz a csaj... hú de megnéztem volna a fejét ezek után a 2 másodperces dolgok után.xD szerintem röhögtem volna egy sort..nem Heffel volt a baj, hanem magával ezzel az olcsó ribizlivel.xD az ilyenek 2 másodpercre se jók.xD
2011. július 27. 18:24
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Ezzel inkabb magat jaratja le..
2011. július 27. 18:25
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Jézusom! Most kit érdekel, hogy ők mit csinálnak este? Öcsém, ennyire kell a pénz ennek a csajnak????
2011. július 27. 18:41
Eszméletlenül bunkó ez a nő, Hef jobban is járt, hogy véletlenül sem vette el, mert csak egy pénzéhes dög
2011. július 27. 18:53
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
undorító ez a nő -.-
2011. július 27. 18:55
Nem csak a szakítás után kezdett találkozgatni crystal azzal a sráccal, hanem már akk találkozgatott vele, amikor Hef menyasszonya volt 
Egyébként Kendra azt nyilatkozta korábban, h crystalt senki nem ismeri igazán. Háát... ezek után nem is kell. Meg mit akar már? Hef 85 éves, az Isten szerelmére. Meglátszik, h ez is bármit megtesz a pénzért és hírnévért!
És ezt kapja Hef azért, mert megbízott ebben a dögben.
Egyébként Kendra azt nyilatkozta korábban, h crystalt senki nem ismeri igazán. Háát... ezek után nem is kell. Meg mit akar már? Hef 85 éves, az Isten szerelmére. Meglátszik, h ez is bármit megtesz a pénzért és hírnévért!
És ezt kapja Hef azért, mert megbízott ebben a dögben.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 27. 18:55
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
hülye p*csa.mit képzel magáról már?-.-
2011. július 27. 18:56
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Ez a nő undorító!Csak lejárta magát az egész világ előtt! :dry:
2011. július 27. 19:02
Szánalmas ez a nő, ahogy az egész világ előtt megalázza azt az embert, akinek az egész hírnevét köszönheti... Hogyha Hef nincs, akkor még mindig egy olcsó kis... mindegy, lényegtelen. Már teljesen leírta magát a szememben.. Az még oké, hogy igent mondott a leánykérésre, jó, gondoltam, Hefnek már nem lehet olyan sok hátra, minden valószínűség szerint a csaj majd kibírja azt az időt mellette. Erre lemondja az esküvőt pár nappal az időpont előtt? Ez milyen dolog? Ez még egy egyszerű emberrel szemben is kegyetlenség, nem hogy egy olyannal, akit ezzel az egész VILÁG előtt aláz meg... Aztán ezek a nyilatkozatai... egyszerűen szánalmas... vagyont és hírnevet kapott Heftől és így hálálja meg? Inkább Hef lába nyomát kéne csókolgatnia és minden adandó lehetőséget megragadnia, hogy köszönetet mondjon neki, mert valóban a SEMMIBŐL emelte ki! Undorító
2011. július 27. 19:04
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
háát no comment!! Durva, h régen a pénzért játszotta mennyire szereti, most, h nincs pénz meg próbálja megszégyeníteni, de ezzel csak magáról árul el dolgokat...
2011. július 27. 19:07
szerintem az összes eddigi playboy-lány aki Hefnerrel élt szánalmas ne mondja már nekem senki, hogy valamelyikük is szerette őt, inkább csak a pénzét
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.