A The Strokes nevű amerikai rockegyüttes 2001. augusztus 27-én jelentette meg első albumát Is This It néven. Ennek a lemeznek idén van a tizedik évfordulója, aminek alkalmából egy kis meglepetés várja a rajongókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az évfordulós (nem) Strokes-ajándék
2011. július 27. 16:24
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
2011. július 27. 16:40
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
húú de rég hallottam róluk.
Azt hittem már el is tűntek.
2011. július 27. 16:49
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (Bonnie_Wright @ 2011.07.27. 16:40)
húú de rég hallottam róluk.
Azt hittem már el is tűntek. 
Igen, igen, az öt év az nem semmi, viszont ha még nem hallottad, az Anglest tuti szerezd be, mert én első hallásra beleszerettem!
A cikkről meg: én nagyon várom már ezt a különleges CDt, hiszem Owen is közreműködött rajta (hogy a Peter, Bjorn and Johnt ne is említsem), meg egyébként is az eredeti albumot is imádom, szóval olyan jót, mint az úgy sem tudnak csinálni (mindig mindenből az eredeti / első évad / első változat a legjobb - true story), de azért próbálkozhatnak.
A stúdiózásról meg annyit, hogy
2011. július 27. 18:43
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Hmm izgalmasnak ígérkezik,bár bevallom őszintén Peter Bjorn and John-on és Owen Paletten kívül egyelőre nem igazán ismerem a többi zenészt,de azt hiszem akkor itt az idő pár újdonságot megismerni,és ez az album is jó lesz ízelítőnek,pláne,hogy ez a Strokes album az egyik legjobban sikerült lemez. Kíváncsian várom. A következő lemezt meg még inkább hisz az Angles számomra az idei év egyik kiemelkedő lemeze
2011. július 27. 18:53
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Hmm, be kell valljam én sem hallottam még róluk, pedig én sok bandát ismerek(intelligenciámhoz képest xD), de utánanézek ennek a The Strokes nevű bandának!
2011. július 28. 10:13
hát én sem ismerem őket,de azért tízéves évforduló..nemsemmi
grat nekik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: