Lady Gaga: „Amy halála egy lecke a világnak”
2011. július 29. 15:11
|
|
rara_sarahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 156863 offline
|
Szegény Amy
2011. július 30. 21:53
Most miért a Gaga-fanokat támadjátok??Szégyeljétek magatokat!Mi nem tehetünk semmiről!Nem hiszünk mi semmit és hinni a templomban kell!!
2011. augusztus 01. 14:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.07.28. 12:13)
A Gaga-fanok hogy letámadták _ToTo_-t, poén! Ha azt mondta volna, hogy 10 év múlva Justin Bieber 27 lesz, akkor mindannyian röhögtetek volna, és gúnyos megjegyzéseket tettetek volna, ez 100%. Ne higgyétek, hogy Gaga szent és sérthetetlen. A popzene előtte is létezett.
Csinálják csak, ennyire tellik tőlük, ők látják bele és képzelik oda amit le sem írtam - akkor ki az aki rossz, mert rosszra gondol? Hát Ti kisapukáim.
Aki meg tényleg benyalja, hogy gaga egyik napról a másikra leszokott a cuccról (csak azért mert ezt mondja) az nézzen utána, hogy mivel jár egy elvonó kúra.
2011. augusztus 01. 19:42
|
|
evoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 406 Csatolások: 3 Azonosító: 131604 offline
|
Igaza van GaGának. Régen is szerettem Amyt,de az ember sajnos csak akkor tudja rendes megbecsülni a dolgokat miútán elvesztette őket. Nyugodj békében Amy!
2011. augusztus 02. 15:21
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Uramisten, most komolyan _ToTo_ poénján akadtatok fel? Mindig ilyen beszólásokat ír, azthittem már megszoktuk, és a legtöbbször igenis vicces és énis röhögök rajtuk, pedig sokszor ír olyanokhoz akiket szeretek és most épp nem nyalni akarok. Már bocsánat de ahogy én ezt észrevettem a Gaga fanok kicsit örültek, mintha megszállottan félnének attól, hogy az utálók tönkreteszik Őt. Ő sem szent ahogy prézli írta, Justinnál mindenki dícsérné a hozzászolását...És énis olvastam pár dologot Stefani-ról, hogy mennyire küszködött a drogokkal. Szívesen meghallgatnám egy rajongó véleményét, hogy ha Gaga 3 éve nem egy kisebb plazmatévé nagyságú masnival a fején ugrabugrál a klipjében pókerarcokról énekelgetve akkor hol lenne? Mert az tény, hogy Amy-nek legalább volt hangja.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. augusztus 03. 11:32
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Igen igaza van!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.