nem sztem annyira lady gagát, de ahogy amy se, ő se érdemel rossz sorsot (szerintem), igaz hogy ilyen meg olyan.. na mind1 dyson.monster igazad van
Lady Gaga: „Amy halála egy lecke a világnak”
2011. július 28. 09:56
2 év múlva ő is 27 lesz??? 
nem sztem annyira lady gagát, de ahogy amy se, ő se érdemel rossz sorsot (szerintem), igaz hogy ilyen meg olyan.. na mind1 dyson.monster igazad van
2011. július 28. 10:05
_ToTo_ írta:
2 év múlva ő is 27 lesz
fél másodpercig vicces volt,csakmert utálom GaGát
,de azért elég bunkó beszólás volt véleményem szerint,már bocs! de amennyire utálom,annyira elismerem,hogy most teljesen igaza is van!
2 év múlva ő is 27 lesz
fél másodpercig vicces volt,csakmert utálom GaGát
2011. július 28. 10:59
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Igaza van GaGának!
2011. július 28. 12:13
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
A Gaga-fanok hogy letámadták _ToTo_-t, poén! Ha azt mondta volna, hogy 10 év múlva Justin Bieber 27 lesz, akkor mindannyian röhögtetek volna, és gúnyos megjegyzéseket tettetek volna, ez 100%. Ne higgyétek, hogy Gaga szent és sérthetetlen. A popzene előtte is létezett.
2011. július 28. 12:37
prézli,nem a Gaga-fanok támadják le(legalábbis nem annyian),de ezt tényleg gusztustalan volt.de mindegy...és nem 100%,mert én szeretem őt,és nem..tehát ez..
2011. július 28. 12:46
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
szerintem is elég bunkó beszólás volt ..de Gaga más mint Amy neki szerencsére sikerült leszoknia már régebben .. és amúgy nem csak gaga fanok írták hogy nem volt szép a beszólás .. és senki sem hiszi hogy Gaga szent vagy sérthetetlen vagy hogy nem volt előtte popzene..nem is volt szó ilyenről itt .. szerintem ez senkivel se lett volna vicces..
2011. július 28. 13:27
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
ez elég optimista nyilatkozás volt.
2011. július 28. 13:50
prézli írta:
"A Gaga-fanok hogy letámadták _ToTo_-t, poén!" én nem vagyok gaga fan,sőt utálom,ki nem állhatom,és még nevettem is rajta,mert felfedeztem benne a poént,de azért ha úgy nézed valaki a rosszat találja meg benne,nem a poént..
"A Gaga-fanok hogy letámadták _ToTo_-t, poén!" én nem vagyok gaga fan,sőt utálom,ki nem állhatom,és még nevettem is rajta,mert felfedeztem benne a poént,de azért ha úgy nézed valaki a rosszat találja meg benne,nem a poént..
2011. július 28. 19:15
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
egyetértek Gagával!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: