Veronikának hányingere van Alekosztól
2011. július 27. 15:03
|
|
lillu.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 124669 offline
|
nem is tudom mit írjak már mindenki elmondta:D a pénz a hírnév.. de semmi szerelem. bár szerintem veronika ugyanaz mint alekosz csak lányban xD nincs a szerelem a szótárában. csak míg pénz,utazás,nyaralás..stb. szánalmas!undorító!mind a kettő..
2011. július 27. 15:07
SZerintem Veronika is van olyan undoritó mint Alekosz
" Mindketten csak a pénzre hajtanak
"
2011. július 27. 15:12
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
CsokisMuffin - Teljesen egyetértek!
Utálom mind a 2őt!
Utálom mind a 2őt!
2011. július 27. 15:13
érdekes... Alekoszra csak a pénze miatt volt szűksége. Alekosz meg biztos rájött. xD Egyik sem különb, mint a másik.
Nekem mind2-től hányingerem van.
szánalmasak mind a ketten, így akarnak hírnevet szerezni.
2011. július 27. 15:27
fujj alekosz.... és hányan szeretik azt a kis mocskot.......hát én az elejétől fogva utáltam.
2011. július 27. 15:31
|
gagajackofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 154245 offline
|
az a érdekes ho most hányingere van tőle úgy ahogy nekem előtte meg ˝szerette˝
2011. július 27. 15:38
Hát én már eddig is undorodtam Alekosztól.. Jó sokáig tartott mire rájött
2011. július 27. 15:48
eddig se azért volt Veronika Alekosszal,mert hogy szerette volna,hanem csakis a pénz miatt...de be bukta,mert Alekosz rájött és dobta...de amúgy Alekosz sem különb...Őt is csak a pénz érdekli -.-
én mindkettőt utálom -.-
én mindkettőt utálom -.-
2011. július 27. 16:08
istenem mindkettő elég agyoniskolázott
de alekoszon legalább lehet röhögni
2011. július 27. 16:09
hát.. azt nem értem, Alekoszban egyáltalán mi az, ami olyan szívdöglesztő, hogy versenyezni kellett érte. Veronika legalább rájött és ott hagyta.xD
2011. július 27. 16:11
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
nekem ugyanúgy hánynom kell ettől a csajtól is meg az összes többitől is akik indultak. Én nem néztem se ezt se a VV-nek nevezett "kultúrsz@rt" sem, de egy biztos mindenki csak a ,,görög félisten" könnyen szerzett pénzéért indult. Persze ez a ... is addig jól megvolt vele amíg nyaraltak meg költötte a pénzét, utána meg rá egy hétre szakítottak. De így van ez ha 2 bunkó találkozik. Amúgy meg utálom a VV-t és nem értem miért nem tudnak normálisabb műsorokat adni a Tv-ben. Persze érthető mert ez kell a népnek. Ettől csak még okosabbak lesznek. Nézzék ezt a kisgyerekek is, mert természetesen főműsoridőben megy az egész. Fel vagyok háborodva, hogy alig lett vége már kezdődik is előről ...
2011. július 27. 16:24
Ez a story már egy kicsit uncsi ;/ , Am akkor miért feküdt vele össze ?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: